Csapatunk életében nem történtek nagy változások, a tavasszal kölcsönben nálunk játszó Imre Sándor visszatért nevelő egyesületéhez, a REAC-hoz. Erki Norbert Csabdin folytatja. Boros Zoltán éppen Felcsútról jött Bicskére, az Akadémiáról. Szalai Istvánt a védelem erősítésére igazolta a klub. Pozsgai Misi is visszatért Győrből! Ifjúsági bajnokcsapatunkból Gulyás István, Máté Attila és Balogh Róbert is a felnőtt csapattal készül immáron.

A felcsúti meccsen szép számban jelentek meg a bicskei szurkolók. A Felcsút csapata a Farkas - Szabó P., Tamási, Makrai, Fejes - Berdó, Kocsis, Sándor, Halászi - Bölcsföldi, Surányi összeállításban, míg csapatunk a Rigó - Gulyás, Tóth, Szalai, Gáll - Nitti, Szentjobbi, Mérey, Bartha G. - Szalczinger, Bartha P. gárda lépett pályára.

Jó iramban kezdődött a mérkőzés, nem álltunk be védekezni és a 11. percben egy szemre is szép támadás végén már vezettünk. Szentjobbi indította a bal oldalon elfutó Bartha Gergőt, aki egyből középre adott és az érkező Bartha Péter (unokatestvére) a kapu jobb oldalába fejelt. 0-1! A 20. percben Berdó lépett ki és csúnyán kapunk mellé lőtt. Élvezetes volt a játék, Gulyás tört előre a hazai térfélen, majd nem sokkal lőtt a kapu fölé. Nem játszottunk alárendelt szerepet, sőt tovább nőtt az előnyünk. Mérey átadásával Bartha P. került helyzetbe és védhetetlen lövést zúdított a kapu jobb alsó sarkába. 0-2! Alig egy perccel később Nitti passzával Bartha Gergő a bal alsó sarkot lőtte ki. 0-3! A szünet előtt nagy hazai helyzet alakult ki a kapunk előtt, de Tóth Bündi Robi (!) az utolsó pillanatban mentett!

Félidőnyi játék után, jó helyzetkihasználással, megérdemelten vezettünk.

A fordulás után feljött a hazai csapat, beszorultunk térfelünkre, ellentámadásainkra hagyatkoztunk és Szalczinger helyett Boros lépett pályára. A hazai fölény elsősorban szögletekben mutatkozott meg.

A 64. percben viszont mi rúgtunk szögletet és Szentjobbi a hosszú oldalra ívelt, ahonnan Bartha P. visszafejelte a labdát és Gáll fejesét a gólvonalról vágták ki a hazai védők. Két perccel később Nitti szlalomozott át a felcsúti lábakon, majd labdáját a kiugró Boros elhamarkodottan fölé lőtte.

Szépített a hazai csapat, Bezerédi közelről betalált. 1-3. Gulyás helyett Szabó B. és Nitti helyett Bajor is szóhoz jutott, Rigó kapust pedig Szabó Dani váltotta a bicskei kapuban.

Az eredmény már nem változott, így csapatunk remekül sikerült főpróbát tartott a hétvégi Ikrény elleni kupamérkőzésre, amely idegenben, vasárnap 17 órakor lesz a Győr-Moson-Sopron megyei település csapata ellen.

Erdész Ferenc edző: - Nagyon jó iramú mérkőzésen, a jó helyzetkihasználásnak köszönhetően nyertünk, gratulálok a csapatnak. Ezt a hozzáállást vártam és várom a jövőben is.

Gratulálunk! Csak a Bicske!

Széplaki&izing

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása