Egy évtizede lehet, hogy épült egy szép kis összkomfortos híd jó drágán, egy tatabányai összkomfortos lakás akkori áráért Bicskén.

A Körtvélyesi kilátó jóval több anyagot és munkát igénylő monstruma került durván ugyanennyibe.

Nagyjából öt éve balesetveszélyes lett a híd. Amit többen szóvá tettünk. Most a GESZ elvégezte a hosszú ideje várt munkát. A polgármester a Facebook oldalán ünnepli a mozzanatot - írta meg egy olvasónk - de nem írta le, mennyi ideje vártunk rá. Megnéztem  a képeket. 

Csak szólok, ha hívnék egy szakembert a saját birtokomra, aki öt évvel később megérkezne és neki is látna a munkának, én biztos nem ünnepelném és nem osztanék róla fotókat a Facebook-on.  

A problémáról tavaly így írt a Bicskei Szó: "Szintén nem akar feltűnni senkinek, hogy a Rózsa utca - Kossuth utca közötti gyalogos-kerékpáros híd járdája a hídfőnél jó ideje balesetveszélyesen megsüllyedt...". 

Ezt követően hozzászól mindehhez valaki, aki a Kakasos Óvoda közelében lévő buszmegálló fölé egy fedelet szeretne, mert nem jó ott elázni. 

A polgármester majdnem fölényes mondattal kezd. Végül hatásvadásznak nevezi a kommentelőt, miközben ő maga a leginkább hatásvadász, aki egy éveket késett munkával reprezentál a kampány évében.

Más mellett azt is elmondja a kérdezőnek, a problémát felvető édesanyának:

"Tudja az úgy működik SZABÁLYOSAN,hogy meg kell tervezetni, aztán megépíteni és engedélyeztetni."

A "tájékoztatás" rossz. Úgy tudom, hogy a helyes sorrend a tervezés, engedélyeztetés, épités.

De még ennél is lényegesebb, hogy engedélyeztetni nem minden épitményt kell.

Szerintem egy buszmegálló építése nem feltétlenül engedélyköteles. 

Ennyit arról, hogy ki a hatásvadász.  

A munkát köszönjük. Biztos, hogy nem a hídon dolgozók tehetnek az éveket késett balesetveszély-elhárításról. 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása