Látványos bicskei győzelem

2008.09.09. 17:52

Tavaly ősszel Bicskén 4-1-re nyert a csapat Bartha P. 2, Yondo és Szabó P. góljaival, majd idén tavasszal szintén remek mérkőzésen 4-2-re győzött a csapat Kápolnásnyéken. A gólokat akkor Bartha Peti 2, Varga és Csontos szerezték.

Szentjobbi eltiltása lejárt, Szabó Balázs is a kezdőben kapott helyett, ezúttal Szalczinger maradt ki a csapatból.

Bicskei TC: Rigó – Tóth, Gáll, Varga, Szabó B. – Gulyás, Mérey – Nitti, Szentjobbi, Bartha G. – Bartha P.
Kápolnásnyéki VSE: Vörös – Besszer, Szalai , Salacz, Tóth Z. – Ódor, Berengyán, Kocsis, Somogyi – Bobory, Barkóczi.

A hazaiak ezúttal egy védekezőbb felállásban, kissé átrendezett védelemmel, a négy védő előtt két védekező középpályással kezdték a mérkőzést, elől az egy szem csatár Bartha P., mögötte árnyék ékként pedig Szentjobbi. A vendégek 4-4-2-es formációban és meglehetősen támadó szellemben kezdték a mérkőzést, javítandó a két csapat rájuk nézve nem túl hízelgő közelmúltbeli mérlegét.

Nehezen lendültek játékba a csapatok, az erős szél is a vendégcsapatot támogatta és az első helyzet is a mi kapunk előtt, de Salacz fejese a kapufa segítségével elkerülte a bicskei kaput. Az első bicskei lehetőség, Mérey bombáját védte Vörös.

A félidő közepén kezdett feljönni a Bicskei TC és újabb helyzet, mi több ziccer, Mérey beadása után Bartha P. közelről a felső lécet találta el.

A 37. percben azonban már nem hibázott. Gulyás passzolt remek ütemben a jobb oldalon futó Nittihez, aki elfutott a szélen, majd beadása átszállt Vörös felett és a hosszún érkező Bartha P. közelről a kapuba sodorta a labdát. 1-0.

Nem sokkal később, a 43. percben pedig újra tombolt a bicskei publikum!

A parádésan játszó Méreyt lökték el a kaputól 25 méterre, középen, majd a labda Nitti elé került, aki hiába lőtt a jobb alsó sarokba, mert les miatt  érvénytelenítette a játékvezető a találatot, de szabadrúgást ítélt a BTC javára. Szentjobbi állt a labda mögé és hatalmas gólt ragasztott a bal felső sarokba! 2-0.

A szünet után hamar jött a harmadik! Bartha G. tekert középre egy szabadot balról és az érkező Varga a bal sarokba passzolt. 3-0.

A végig sportszerűen szurkoló bicskei B-közép, szinte már eksztázisban buzdította kedvenceit, ismét pazar hangulatot teremtve a mérkőzésen.

Próbálkoztak a vendégek is, mentek ők becsülettel, de újabb nagy ruha volt kinézőben.

Szalai helyett Unger érkezett, erősíteni a védelmüket, elől pedig Doma volt a csere. Szabó Balázs kapott sárga lapot és mivel már a másodikat, emberhátrányba került a Bicskei TC. Nitti viszont lövőhelyzetbe és a felső lécet találta telibe.

Visszaállt a bicskei csapat, kitámadtak a vendégek és kettészakadt a pálya. A középpályán szinte átszaladtak a csapatok és felváltva alakultak ki a helyzetek mindkét oldalon. Bobory fejesét védte Rigó, majd Szentjobbi visszagurítását hibázta el a csereként beálló Boros. Doma fejel mellé, majd a túloldalon ismét Szentjobbi nagy ziccerben, de Vörös hárít.

Szépítettek a vendégek. Doma kerül helyzetbe és lövése az elvetődő Rigó előtt felpattanva került a hálóba. 3-1.

Barkóczi a kapu torkából fölé perdít, majd Doma újra ziccerben, de Rigó ezúttal bravúrral hárit.

Bajor állt be csereként.

Az utolsó pillanatokban Mérey lépett ki a félpályánál és kapura vezette a labdát, Vörös azonban jó ütemben kilépett és hárított, így az eredmény már nem változott.
Remek színvonalú, nagy iramú mérkőzésen végül látványos győzelmet aratott a Bicskei TC, folytatva a kápolnásnyékiek elleni jó sorozatát.

Erdész Ferenc: - Nagy taktikai csata volt, a végén több nagy helyzetünk kimaradt. Szabó Balázs kiállítását túl szigorúnak tartom.

Újabb rangadó vasárnap, Martonvásáron lép pályára csapatunk!

Gratulálunk!

Ifjúsági csapatunk Máté Attila 2, Balogh Róbert és Balogh Kocka góljaival 4-1 arányban győzött! Gratulálunk!

Széplaki Árpád
bicskeitc.hu

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása