Az előző bajnokság nyitányán nem bírt csapatunk a hazaiakkal, hiszen Bakonycsernyén akkor 2-2-es végeredmény született - góljainkat Bartha P. és Varga szerezték - , majd tavasszal Bicskén is döntetlen, 1-1 lett a meccs.

Most a három pontért utazott a Bicskei TC a Bakonyba és a listavezető Pálhalma veresége is fokozta a harci kedvet.

Bakonycsernyei BSE: Harmati – Zách, Varga E., Schneider, Hanzli – Galló, Kadlecsik, Hajnal, Horváth – Simek Cs., Simek A.

Bicskei TC: Rigó – Gáll, Mérey, Varga G., Szabó B. – Nitti, Szentjobbi, Pozsgai, Bartha G. – Bartha P., Szalczinger.

Sokáig nem teketóriázott a bicskei csapat, hiszen a 8. percben már vezetett: Szentjobbi bal oldali szögletét Mérey fejelte kapura, a hazai portás a lécre tolta a labdát, de a kipattanóra érkezett Bartha P. és a kapuba bólintott. 0-1.

Szentjobbi újabb szögletét Varga fejelte fölé, majd a 13. percben már kettő-null ide!

Szalczinger ugratta ki Bartha P.-t és a gólzsák a kifutó kapus mellett a hosszú sarokba lőtt. 0-2.

A félidő közepén el is dőlt a mérkőzés. Pozsgai ugrott ki a védők közül, a kifutó Harmati kapust megelőzve tovább pöckölte a labdát és a jobb oldalon az akciót követő Bartha G. jobbal az üres kapuba passzolt. 0-3.

A csapatot ezúttal is szép számmal elkísérő bicskei szurkolók a szünet után már számolni is alig tudták a gólokat.

Előbb a 47. percben Bartha P. lépett ki és lőtte a harmadik - 0-4, majd az 55. percben Szentjobbi indítása után a negyedik gólját (!) a hazai kapuba. 0-5.

A 64. percben már fél tucat gólnál tartott a Bicskei TC! Szentjobbi szögletére ezúttal Varga érkezett és közelről a kapu közepébe lőtt. 0-6.

Két perccel később szépített a hazai csapat, Schneider emelt Rigó fölött a kapuba. 1-6.

Csereként pályára lépett Boros, Bajor és Csontos is. A 79. percben a két cserejátékos összjátéka hozta meg a hetedik gólt, Bajor lőtte a kapuba Csontos beadását. 1-7.

A 88. percben Gáll lövését védte a hazai kapus, a labda az ismét jó helyen lévő Bartha G. elé pattant, aki beállította a végeredményt. 1-8.

A Bicskei TC helyzeteit könyörtelenül kihasználva, gólarányjavító győzelmet aratott a szebb napokat is megélt csernyei pályán és a tabella második helyére lépett előre.

Ifjúsági csapatunk is győzött, 2-1 arányban.

Gratulálunk!

Széplaki Árpád

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása