Ebben az évben már harmadszor találkozott egymással a két csapat. A tavaszi rajton Szentjobbi 2, Agyagási, Tóth és Bartha P. góljaival 5-0-ra nyert a Bicskei TC hazai pályán, majd Bartha Peti mesterhármasával Sárosdon is győzött.

Szentjobbi ezúttal sérülés miatt nem léphetett pályára, Agyagási betegség miatt hiányzott, Tóth Robi viszont visszakerült a védelem jobb oldalába.

Bicskei TC: Rigó – Tóth, Gáll, Varga, Szabó B. – Nitti, Mérey, Pozsgai, Bartha G. – Bartha P., Szalczinger.

Sárosd NKSC: Magasföldi – Kargl, Rottmann, Viniczai, Horváth – Egerszegi, Reit, Nyakas, Lengyel – Baráth, Imre.

Az ötödik percben Mérey fejese jelentette az első veszélyt a vendégkapura, majd nem sokkal később ismét Mérey lőtt alig fölé. A sárosdiak húsz perc elteltével jutottak el a bicskei kapuig, de Nyakas szabadrúgását Rigó hárította.

A 30. percben megszerezte a vezetést a Bicskei TC!

Mérey szerzett labdát a sárosdi térfélen és indult meg a kapu felé, Szalczingerrel kényszerítőzött, majd a visszakapott labdával kilépett a védők közül és a kifutó kapus mellett félmagasan a kapu bal oldalába lőtt. 1-0.

A félidőig nem változott az eredmény, a szünetben Salczinger helyett Boros lépett pályára.

A fordulás után kijött a sündisznóállásából a vendégcsapat, így több lehetőség nyílt a csapat előtt a mérkőzés eldöntésére, de kimaradtak a helyzetek.

Az 50. percben Mérey futott a jobb oldalon, majd középre adott és az érkező Bartha P. alig pörgetett a bal alsó sarok mellé.

Öt perccel később még nagyobb helyzet: Varga labdájával Bartha P. már csak a kapussal állt szemben, de egy csel után a kifutó Magasföldibe rúgta a labdát.

Kimaradtak a hazai ziccerek és egyenlített a vendégcsapat.

Imre végzett el egy szabadrúgást a hazai térfél közepén és a beívelést az előrehúzódó Horváth a hosszú, bal alsó sarokba csúsztatta. 1-1.

Kettős csere a hazai csapatnál, Bajor és Csontos lépett pályára.

Visszaálltak a vendégek, a bicskei csapat nem tudott felpörögni és helyzetbe kerülni.

Bartha Gergő szabadrúgása jelentett esélyt, de Magasföldi bravúrral szögletre mentette a bal sarokra tartó löketet.

Kontrákra hagyatkoztak a sárosdiak, Imre lépett ki a védők közül, de Rigó kifutva felszabadított.

Bartha Geri lőtt még a balösszekötő helyéről mellé, de az eredmény már nem változott, így a sárosdi csapat elvitt egy pontot.

Sok hiba, pontatlan játék és a kihagyott helyzetek miatt maradt el az újabb győzelem, az egyenlítő gól után pedig már nem tudott megújulni a gyengébb napot kifogó Bicskei TC.

Ifjúsági csapatunk Antoni László 2, Balogh Kocka 2, Boros Dávid és Rafael Gábor góljaival 6-1 arányban győzött!

Gratulálunk!

Széplaki Árpád 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása