Sportcsarnokot szeretne Bicske

2008.11.24. 22:14

Tisztelt Polgármester Úr!

Tisztelt Képviselő Testület!

A Bicskei Szabadidősport Egyesület vezetősége, tagsága gratulál Tessely Zoltán úrnak a Polgármesteri cím elnyeréséhez és kívánunk munkájához sok sikert, kitartást és mindehhez jó egészséget.

Egyesületünk bízik abban, hogy az elkövetkezendő időben együtt működésünk aktív és gyümölcsöző lesz úgy a város, mint az Egyesület javára.

A BSZSE megalakulása óta 1995-től folyamatosan szervezi és bonyolítja le saját ütemterve alapján Bicskén a szabadidős sporttevékenységeket, azon belül legfőbbképpen a legnépszerűbb sportágban a teremlabdarúgásban évről-évre több mint 300 amatőr versenyző részvételével a felcsúti sportcsarnokban a teremlabdarúgó bajnokságokat. Önálló szakosztály keretén belül pedig az asztalitenisz sportágban a versenyeinket, edzéseinket Bicskén a Prohászka utcai Ált. Iskola tornatermében tartjuk.

A BSZSE vezetősége és a sportszerető lakosság nevében szorgalmazzuk és kezdeményezzük újból, hogy városunkban megépüljön egy minden igényt kielégítő Rendezvénycsarnok (Sportcsarnok).

/Kezdeményezésünkre 1997-ben a Bicskei Önkormányzat már létrehozta a Bicske Sportjáért közalapítványt, amelyet főleg erre a célra hozattunk létre/ Napjainkig az Önök 1%-os felajánlásaikból összegyűlt több mint 5 millió Ft., amelyet a 18488443-1-07. adószámra fizettek be ill. fizethetnek be továbbra is a csarnok majdani megépítésére.

Továbbra is kitartunk a kezdeti időben megtett indítványunk mellett.
Konkrétan: Bicske városának szüksége van egy olyan Rendezvénycsarnokra (Sportcsarnokra), amely az 1000 fős letátójával és a normál méretű 20x40-m-es tiszta méretű küzdőterével, több funkciós elrendezésével, több sportágnak helyet adó minden igényt kielégítő létesítményeivel helyet tud majd biztosítani a szabadidős sporttevékenységekre.
Továbbá:
- Iskolai sport feladatok elvégzésére
- Koncertekre
- Vásárok megrendezésére
- Politikai rendezvények megtartására
- Színházi előadásokra
- Egyéb kulturális rendezvényekre

A többfunkciós csarnok megépítésére egyre nagyobb igény mutatkozik városunkban. Az előzetes felmérések alapján a nap 24 órájából 18 órában történhetne aktív sportolás, amellyel a csarnok megépülése után elősegíthetjük Bicske város lakosainak az egészséges életmód vitelét.

A BSZSE vezetősége és a tagság tisztelettel kéri a Polgármester Urat és Bicske Város Képviselő testületét, hogy kezdeményezésünket felkarolni és a város középtávú sportkoncepciójában betervezni, illetve konkrétan a rendőrség melletti bekerített részre, megépíttetni szíveskedjenek.

Köszönettel: a Bicskei Szabadidősport Egyesület vezetői:

Nagy György, BSZSE elnöke

Tick Zoltán, Eln. Tag.

Takács István, Eln. Tag.

Rátkai István, Eln. Tag.

Jankus József, Eln. Tag.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása