Isten hozta Bicskén! - szól az üdvözlő felirat -, Altshausen és Bicske kiírással szerepel a másik kettő Bicske be- és kivezető útjai mentén. Mindannyit Fuggert J. Ferenc bicskei iparművész készítette 2003-ban. A megrongált darabok a város egyetlen körforgalma, vagyis a Lidl áruház közelében állottak. Rendbetételükön a Városüzemeltető Kft. munkatársai dolgoznak.

Frissítés (január 12):

Megtudtuk, hogy tábla alaplemeze törött több darabba és annak lábait törték el. A tűzzománcból készült részek nem sérültek, "csak" elhajoltak, de ezek kiegyenesítését sikerült megoldani maradandó károsodás nélkül. A teljes javítást a Városüzemeltetési Kft. dolgozója, Szalai Zsolt úr végezte el, akinek a város külön köszönetét fejezte ki munkájáért, hiszen azt karácsonykor végezte.

(ia)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása