A Spar és a Plus Élelmiszer Diszkont Kft. egyesülését azonban még a Fejér Megyei Bíróságnak mint cégbíróságnak is jóvá kellett hagynia. A cégnyilvántartásba vétel december 31-ével történt meg hivatalosan - nyilatkozta Laber Zsuzsa, a Spar kommunikációs vezetője.

A beolvadással így a Plus Élelmiszer Diszkont Kft. mint beolvadó társaság a tavalyi esztendő utolsó napján megszűnt, és általános jogutódja a Spar Magyarország Kereskedelmi Kft. mint átvevő társaság lett. Tekintettel az általános jogutódlásra - tette hozzá Laber Zsuzsa -, a Plusz Élelmiszer Diszkont Kft. helyett a beolvadást követően a Spar Magyarország Kereskedelmi Kft. mint jogutód jár el. A cégbírósági bejegyzést követően pedig már idén január 1-jével elkezdődött a Plus-üzletek több ütemben történő fokozatos átalakítása Spar-üzletekké. Fejér megyében ez Székesfehérváron kívül a dunaújvárosi, gárdonyi, móri és sárbogárdi üzleteket érinti.

Forrás: Fejér Megyei Hírlap 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása