Remekül szerepel az NB III-ban Fejér megye előző évi bajnokcsapata. A velenceiek a dobogó harmadik fokán állva várják a tavaszt és a legerősebb csapatukkal érkeztek Felcsútra, míg a nálunk több hiányzó is akadt, így a Bicskei TC a Rigó – Nitti, Mérey, Gáll, Máté – Szalczinger, Boros – Pozsgai, Szabó P., Bartha G. – Bartha P. összeállításban kezdte a mérkőzést.

Tíz percet kellett várni az első helyzetre, egy velencei támadás végén Pál lőtt kapásból és Rigó nagy bravúrral szögletre tenyerelte a bombát. Öt perccel később Imrik lőtt húszról, de Rigó ismét a helyén volt és kitolta a jobb sarokra tartó labdát.
A 32. percben megszerezték a vezetést a „vendégek”: Imrik lőtt ismét úgy 25 méterről és a labda a léc alá vágódott. 0-1.
Az első komolyabb bicskei helyzet, Nitti jobb oldali beadását Szalczinger fejelte kapu fölé.
A szünet előtt még Szabó P., majd Bartha P. is kihagyott egy-egy lehetőséget.

Kosztelnik váltotta Rigót a kapuban és Pozsgai helyett Csontos is pályára lépett a folytatásra.
Alig kezdődött el a második félidő és egyenlített a Bicskei TC: Boros futott el a jobb oldalon, majd középre adott és Csontos a még jobb helyzetben lévő Bartha P. elé tálalt, aki közelről a kapuba passzolt. 1-1.
A túloldalon Németh került gólhelyzetbe, de lövését Kosztelnik bravúrral hárította. Csereként Antoni is pályára lépett.

Csontos a bal oldalon az ötös sarkáról a kapus kezébe emelt, majd az egyre többet támadó bicskei csapat parádés góllal szerzett vezetést. A félidő közepén Szalczinger mintegy 40 méterről , a kint álló kapus fölött lőtt pazar gólt. 2-1!
Bartha P. csapott le egy rövidre sikerült hazaadásra és alig emelt a kapu fölé, az ellentámadás végén Pál lőtt –szintén fölé -, majd öt perccel a vége előtt ismét Bartha  P. szerzett labdát a bal oldalon, majd a hosszú sarokba helyezett. 3-1.

Az első félidőben a Velence, a fordulás után a Bicskei TC játszott jobban. Szép gólokat szerezve fordított a csapat és győzte le jó hírű ellenfelét, a tavalyi bajnokot.

A következő felkészülési mérkőzés szerda este Tatabányán lesz, 18 órakor az FC Tatabánya ellen. 

Forrás: bicskeitc.hu / Széplaki

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása