Mint minden évben, hagyományosan megrendezik a Sportbál. Nem is akármilyen sportbál! Annyian támogatták jegyükkel a bált, amennyien még sosem. Én is köztük voltam. Az elején - talán - érezhető volt a csönd, de ahogy megérkeztek a játékosok ez nagyon megváltozott. Fél órával a kezdés után már mindenki együtt táncolt, evett, ivott, énekelt, mulatozott. Nagy örömet okozott a focisták körében, akik szinte kivétel nélkül jelen voltak az új Bicskei TC-s mezek, melyet egyből föl is avattak, s mintha rájuk öntötték volna. Aztán jött a tombola, a licitálások. Majd a hajnalig tartó mulatozás...

Mint egy nagy család. Olyan, amely jóban-rosszban együtt van. Együtt szurkol, együtt játszik, együtt veszít, együtt nyer vagy ha kell, fegyelmezi magát.

Ha nem jöttél el idén, remélem jövőre megtiszteled a BTC-t jelenléteddel. Ha pedig itt voltál, kétségtelenül jövőre ismét eljössz.

A résztvevők nevében szeretném megköszönni ezt a csodálatos estét a szervezőknek és a támogatóknak.

Külön köszönet jár Mónos Istvánnak, a Pizzafaló tulajdonosának, aki szeretettel vendégül látta a BTC-t, és licitárásra indította az addig övének számító MKB Veszprém kézilabda és a Magyar Labdarugó válogatott mezeit, melyek különlegessége: dedikálták e csapatok sportolói. A bevételt Mónos István a klub utánpótlásának ajándékozza. Az MKB-s mezből befolyó összeget a BTC-s női kézilabdacsapat fejlesztésére szánja az elnökség.

Izing Máté, Szent László Általános Iskola


A szerző felvétele

További képek a Sportbálról a fotóalbumban...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása