A Magyar Rádió is hírét vette a bicske.info és a bktv.extra.hu által közölt helyzetnek, ami a Vajda János Gimnázium és Postaforgalmi Szakközépiskolát jellemzi.

A Kossuth Rádió munkatársa ma 13 órakor érkezett a gimnáziumba, hogy a készülő összefogást segítse újságírói munkájával. A riporter Séri Tímea és Kocsis Tekla dákokat, Vigyikánné Horák Andrea és Márkó Szidónia tanárnőket, Molnár Julianna szülőt és Gyimesi István igazgatót szólaltatta meg. A diákok önmagukat a jövő nemzedékeként határozták meg. Arról beszéltek, hogy számukra fontos ez az iskola és a felnőttek társadalma is jó lenne, ha felismerné, hogy miért fontos ez, hiszen néhány éven belül ők lesznek a társadalom törzse, akik gondoskodnak fiatalokról és idősekről egyaránt.

Munkatársunk is ott van a helyszínen - a további részleteket este olvashatjátok. 

Izing Antal

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása