Köszönetnyilvánítás

2009.04.21. 21:12

Tisztelt Támogatóink!

Engedjék meg, hogy most ezzel az általános megszólítással forduljak mindenkihez, aki (hogy a cikkekből, hozzászólásokból idézzek) a „nehéz helyzetbe került” Vajda János Gimnázium érdekében szót emelt.

Itt, ezen a fórumon máshogy nem beszélhetünk, hiszen a felhasználói nevek számunkra ismeretlen embereket fednek, talán rejtőzködő ismerősöket, akiket egy valami azonban összeköt: nem közömbösek iskolánk iránt. Az elmúlt egy héten kaptunk meleget, hideget – ez természetes velejárója annak, ha egy személy vagy intézmény „rivaldafénybe kerül”. Fel voltunk készülve a ránk nézve negatív kritikákra, hiszen nincs olyan iskola, amelyet minden oda járó diák szeret, nincs az a tanár, akit minden diákja kedvel, s nincs diák, aki minden tanár álma lenne. De örömmel olvastuk, hogy a többség továbbra is „Bicske szívében” szeretné tudni a Vajdát. Külön köszönetet mondunk azoknak, akik nevüket vállalva foglaltak állást mellettünk: Bourgla Ossamah doktor úrnak, Izing Antal újságírónak (Toncsinak), Katona Áginak, Kocsis Teklának, Scháden Dorinának, Séri Tímeának és Izing Máténak – egy szülőnek, egy volt diáknak, jelenlegi tanítványainknak és egy jövendő tanulónknak (?). Múlt, jelen és jövő karöltve küzdenek az iskoláért. Mert „gimibe csak kell járni…” Ezért hát kell egy iskola. „Az nem lehet”, hogy ne legyen!

Köszönjük a hozzászólásokból felénk áradó biztatást és a konkrét segítségnyújtásra vonatkozó felajánlásokat. Köszönjük a bicske.info munkatársainak, akik felajánlották, hogy portáljukon egy éven át ingyen hirdetik a Vajdát „örökbefogadó” vállalkozásokat. Köszönjük, Mattheus, hogy a saját honlapodon lehetővé tennéd a vállalkozások hirdetéseinek megjelenését (és azt is, hogy megerősítettél minket abban a tudatunkban, hogy hozzánk járnak a legszebb lányok).

Végül hadd szolgáljak jó hírrel: ma megérkezett a KIR-től a „hivatalos végeredmény”: mindhárom leendő kilencedikes osztályunkba ideális létszámú jelentkezőt vettünk fel. Ez tükrözi talán legjobban a bicskei és a Bicske környéki hozzáállást: leendő diákjaink és szüleik a legvészjóslóbb időben (mikor Bicskén futótűzként terjedt a túlzó hír, miszerint a gimit bezárják) sem mondtak le rólunk, első helyen jelölték meg intézményünket továbbtanulási céllal. Lelkiekben ennél nagyobb megerősítés nem szükséges. Anyagiakban? Hát, igen. Azon a téren nagy segítségre szorulunk. Diákjaink hamarosan keresni kezdik leendő szponzoraikat, akik remélhetőleg nemcsak osztálytermeket, hanem igazi gyerekeket is „örökbe kapnak”.

a Vajda János Gimnázium, Postaforgalmi
Szakközépiskola és Szakiskola tantestülete és diákjai


Fejér Megye Közgyűlése határozata értelmében 2009. július 1-jétől a Vajda új hivatalos neve a
FEJÉR MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT VAJDA JÁNOS GIMNÁZIUMA ÉS SZAKKÖZÉPISKOLÁJA.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása