Megszűnt a Bicskei Élet

Címkék: sajtó tessely

2009.04.29. 22:35

Bicske polgármestere ebben a levélben mondja ki először a Bicskei Élet megszűnését. Sulyokné Guba Judit, az Oktatási, Kultúrális és Családügyi Bizottság elnöke is jegyezte aláírásával ezt a levelet, amit a Bicskei Élet bér és költségtérítés nélkül dolgozó munkatársainak címzett a városháza április 27-én.

Ha a költségvetés lehetővé teszi, "feltett szándékunk a lap további megjelentetése" - írják. Az írókra, szerkesztőkre, fotósokra ebben az esetben számítanak, mert a bicskeiek megkedvelték az újságot - vélik a feladók -, amit az olvasói jelzések is igazoltak - áll az "elbocsátó, szép üzenetben".
 
A társadalmi szerkesztőbizottság, a nyitott műhely tagjai Endrédiné Szabó Erika, Jakabné Borostyán Krisztina, Márkó Szidónia és Nagyné Szita Erzsébet. A fotókat Adravecz Tamás, Ivanics Imre, Kun Zoltán és Izing Máté készítették a közelmúltban Pásztor Zoltán által vezetett szerkesztőségnek, amelynek munkáját korábban több éven át Richter Gábor irányította.

A pártpolitikai gondolkodásmódról szerzett sajnálatos tapasztalataink szerint Bicskének a következő választás előtt 1-1,5 évvel lesz megint lapja, vagyis 2012-ben vagy 13-ban. Központi utasításra kelleni fog a kampányra a Bicskei Élet vagy más nevű lap, hogy a város pénzéből megoldható legyen az önfényezés.  

Izing Antal 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása