Perel a kuratórium

2009.05.21. 00:13

A Bicskei Városi Bíróság május 18-án tartotta a per első tárgyalását, melyen a felperes (Bicskei Tv Közalapítvány kuratóriuma) és az alperes (Dancsi Gyula) meghallgatására került sor. A következő tárgyalás időpontját szeptember 8-ára tűzte ki a bíróság.

Mint arról már beszámolt a Bktvweb, az alapítvány kuratóriuma Mohainé Fejes Ágnes kezdeményezésére az elmúlt év szeptember 30-i ülésén többségi szavazással úgy döntött, hogy a tévé korábbi főszerkesztője vagy fizet 1 000 000 Ft-ot kártérítés címén a 2004 és 2007 közötti időszak át nem adott tévés archívumáért, vagy feljelentik. Dancsi már akkor közölte - amit a kuratórium által, a bírósághoz beadott fizetési meghagyással kapcsolatos ellentmondásában is megismételt -, hogy az említett időszakról archívum, a szabályozás és a feltételek biztosításának hiánya miatt nem készült, ezért nincs mit átadnia. Az ügy emiatt folytatódik most már per formájában, a bíróságon.

Forrás: bktvweb

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása