A bérletek bevételének minden fillérje a (2012-ben már 100 éves) BTC napjaikban megnehezedett működését szolgálja! Eddig évente 60 darab bérletes Bicske drukker tette le a garast labdarúgó csapata, a BTC mellett. Idén 100 BTC bérlet eladása az álomhatár. A Sabján Művek (RFM Dekor, Bicske), éppen 100 darabot készített a bérletekből barátságból, a klubbot támogatva. Jó lenne eladni mindet. Aki vásárol belőle, (akár ki tud jönni minden hazai Bicske meccsre, akár nem), a BTC-t segíti. És a 101. vevőnek is jutna belőle. Megoldjuk.

És ha még ki is jön a meccsre szurkolni mind a 100 bérletes... az már a non plus ultra, a netovább.
Már csak azért is érdemes meccsre jönni, mert a klub az évek során - bár nehézség mindig van -,  jó és nyitott közösségé alakult, mindenesetre szándékában áll azzá lenni. Közös vonás természetesen a futball szeretete, a női futballról már nem is beszélve.

A bérletek ezúttal is névre szólóak. Akik eddig is vettek bérletet, azokat a drukkereket a BTC ismét megtiszteli azzal, hogy a tavalyi sorszámukat kapják meg. A bérlet száma tehát konstans marad - a bicskei fociban legalábbis. Ennek a jó szponzorok által támogatott tombola sorsoláson is nagy hasznát vehetik a sporttársak a szünetben, hiszen megmaradt nekünk a sorszám, az a jó öreg.

A jó kis hazai felnőtt bérlet ára 7000, a nyugdíjas bérlet pedig 3500 Ft és érvényes a Fejér megyei labdarúgó-bajnokság következő évadjának minden hazai mérkőzéséré.

Forrás: izingantal.blog.hu

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása