Újévi köszöntő

2010.01.09. 11:56

Az újév az a pillanat, amikor egyszerre kavarognak lelkünkben múltunk történései és jövőnk vágyai.

Felidéződnek az óév fontos eseményei. Olyanok, amelyekre boldogsággal emlékszünk vissza, de olyanok is, amelyek szomorúsággal töltenek el bennünket.

Születések, temetések; esküvők, válások; egészség és betegség, jó és rossz döntéseink; sikerek és kudarcok kavarognak bennünk - a múltba rögzülve - visszavonhatatlanul.

Ugyanakkor ez az a pillanat, amikor képletesen a jövőnk kapujában állunk.

A legnagyobb kérdés ilyenkor az, van e elég erőnk és bátorságunk akkora lépéssel belépni ezen a kapun, hogy az új év, az igazi megújulás éve lehessen életünkben.

Ha tanulva mások és a saját magunk hibáiból; felelősséggel, józan ésszel, tiszta hittel és sok-sok becsületes munkával, jó irányba tudjuk kormányozni saját magunk, családunk, városunk és nemzetünk sorsát, akkor boldog évünk lesz 2010.

Hiszem, hogy megvan bennünk az elszántság, az erő és a bátorság ehhez.

Kívánom hát, hogy a 2010-es esztendő, hozza el mindannyiunk életébe a biztonságot és a várt megújulást.

Boldog újévet kívánok!
Tessely Zoltán polgármester

bicske.hu

 

 


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása