24 óra valóság

2010.02.04. 10:22


Közlekedési események:
Fejér megye területén az elmúlt 24 óra során két könnyű személyi sérüléssel végződő közlekedési baleset történt.

16.40 perckor Budapest irányából Pécs felé haladása közben a 6-os számú főúton egy 34 éves dunakeszi sofőr járművével megcsúszott és frontálisan ütközött egy érkező Peugetottal. Az okozó Daewoo Matiz sofőrje könnyen sérült.

17.10 perckor Székesfehérvár, Szent Flórián körúton egy Ford Focus sofőrje tilos jelzés ellenére hajtott be a Kiskút útjánál lévő kereszteződésbe, aminek következtében egy Seat Cordobának ütközött. A vétlen autóban egy gyermekülésben utazó hat éves kisfiú sérült meg, könnyen.
Székesfehérvári Rk.:
06.28 perckor érkezett jelentés, hogy kigyulladt egy enyingi házhoz tartozó melléképület. Az épület oltása során halva találták a melléképületben életvitelszerűen tartózkodó 50 éves férfit. Elsődleges megállapítás szerint a szerencsétlenül járt férfi megfulladt, később megégett. A tűz elsődleges oka lehet, hogy a fűtésre használt villanytűzhely körül ruhanemű begyulladt. A rendkívüli halál körülményeit szakértők bevonásával vizsgálja a rendőrség.

Berényi úton lévő élelmiszerüzletbe hatolt be ismeretlen tettes. Újságot, pékárut és visszaváltható üvegeket vitt el.

Palotavárosból zárt tároló feltörését jelezték. A tettes kerékpárt, televíziót vitt el. Egy Hübner András utcai lépcsőházból korláthoz láncolt kerékpárt vittek el.

14.50 perckor a körzeti megbízott a Berényi úton vont ellenőrzés alá egy gépkocsit és annak vezetőjét. Az ellenőrzés során kiderült, hogy a férfinek nincs vezetői engedélye, a Salgótarjáni Rk. a vezetéstől eltiltotta, ennek ellenére vett részt a forgalomban. A sofőrt szabálysértési őrizetbe vették.

Alba Plaza ruházati üzletében bolti tolvajokat értek tetten. A két 14 éves móri fiú egy farmernadrágot kísérelt meg kivinni a boltból úgy, hogy letépték az áruvédő eszközt. A két fiút gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók lopás vétség miatt.

00.44 perckor bejelentés érkezett, hogy a Deák Ferenc utcában két férfi éppen betör egy sörözőben. A két férfit a járőrök menekülés közben a Lövölde utcában elfogták. Kihallgatásuk még tart.
Dunaújvárosi Rk.:
Kényszerítés miatt indul eljárás két dunaújvárosi lakos ellen. A két férfi szerdán hajnalban Dunaújváros Guttenberg közben egy késsel arra kényszerített egy férfit, hogy adja át a telefonját. Sérülés nem történt. A két erőszakos elkövetőt gyanúsítottként hallgatták ki.

Nyitott kapun keresztül, ismeretlen módon elvittek egy Ercsi, Egressy utcai ingatlanon parkoló VW Passat 1.9TD-t. Az autón nem volt rendszám, a forgalmi engedélyét egy korábbi intézkedés során elvették a rendőrök.

Késő délelőtt Pusztaszabolcs melletti erdőrészen két helybéli férfit vontak ellenőrzés alá a járőrök. A két férfi a külterületi erdőrészből fát kísérelt meg eltulajdonítani. A cselekményt a helyszínen elismerték. Szabálysértési eljárás indult velük szemben.

Fejér Megyei Bíróság BV csoportja elfogató paranccsal körözte azt a férfit, akit 11.00 órakor fogtak el a járőrök. Az ercsi körözöttet börtönbe szállították.

Egy ercsi férfit és egy nőt értek tetten a járőrök Ercsi Vasút utcában, miközben a két személy baltával és fűrésszel bontotta egy melléképület tetőszerkezetét. Azt mondták tüzelőnek akarták elvinni. A két személyt előállításukat követően gyanúsítottként hallgatták ki.

Dunaújváros, Batsányi úton lévő ház pincehelyiségéből, pincerekesz feltörését követően egy Caprine gyártmányú kerékpárt vittek el. A kár, kb. 85.000,-.Ft.

Gárdonyi Rk.:

A fenti időszakban a fejér megyei rendőrök kettő ittas gépjárművezetővel és kettő ittas kerékpárossal szemben intézkedtek.

police.hu

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása