Acsai kőrözött Bicskén

2010.02.11. 11:39

Közlekedési események:
Fejér megye területén az elmúlt 24 óra során 1 súlyos és 1 könnyű személyi sérüléssel végződő közlekedési baleset nem történt.

Este érkezett bejelentés, hogy 14.00 óra körüli időben egy móri autós a Bajcsy Zs. – Táncsics u. kereszteződésében elgázolt egy kerékpáros fiút. A bejelentés nyomán megállapítást nyert, hogy a kerékpáros fiú a Kossuth utcai gyalogjárdát haladt a Táncsics utca irányába, majd át szeretett volna kelni a gyalogátkelőhelyen, de a jeges burkolaton megcsúszott és lendületből ráhaladt az úttestre. A körforgalom felől érkezett egy Opel Calibra és fékezése ellenére elütötte a kerékpárost. A sofőr a fiút beszállította a Móri Kórházba, ahonnan a fiút Székesfehérvárra vitték. Sérülése nyolc napon belül gyógyuló, könnyű.

18.25 perckor a 62-es főút 38+450 km szelvényében egy Lada sofőrje Székesfehérvár felé tartó haladása közben egy jégfolton járművével megcsúszott és árokba haladt. A jármű jobb első utasa súlyosan sérült.
Székesfehérvári Rk.:
Szerdán hajnalban Fehérgyarmati Rk. megkeresése alapján házkutatást tartottak egy székesfehérvári magánlakásban. A megkeresésben foglalt kérdésekben a lakásban élő 55 éves nőt meghallgatták a fehérvári nyomozók.

Később egy 54 éves férfi elővezetését hajtották végre. A mezőszentgyörgyi férfi elővezetését a Tamási Városi Bíróság rendelte el.

Iszkaszentgyörgy, Liliom utcai családi ház udvarára ment be ismeretlen tettes szerdára virradóra. Az udvaron parkoló autóból egy cd-s rádiót vitt el.

08.22 perckor egy hölgy kért segítséget a Lakatos utcából. Nyitott irodájába ment be ismeretlen tettes és több százezer forint készpénzt vitt el. A bejelentő észlelte a tolvajt, rászólt, megpróbálta visszatartani, de szembeszállt vele a férfi és ököllel a válla alá ütött. Az ütéstől a hölgy hanyatt esett, szerencsére nem sérült. A tolvaj elmenekült, felkutatása eddig nem járt eredménnyel.

Kora délután a Balatoni úton vontak ellenőrzés alá egy 36 éves polgárdi férfit. Az intézkedés során kiderült, hogy a férfit körözi a Fejér Megyei Bíróság BV csoportja, valamint a Székesfehérvári Városi Bíróság és megyeszékhely rendőrkapitányság bűnügyi osztálya. A férfit őrizetbe vették.

Öt órakor délután egy 29 éves sárbogárdi férfit igazoltattak egy Palotai úti élelmiszer áruházban, miután a biztonsági őrök jelezték, hogy egy üveg italt próbált fizetés nélkül kivinni az eladótérből. A férfi ellen eljárás indult.

Elvittek nap közben egy parkoló Mercedes C2 20 CDI tip. járművet a Sziget utcai Spar parkolójából. Az LDP-500 frsz-ú jármű értéke kb. négymillió forint. A bejelentés este hat órakor érkezett a kapitányság ügyeletére.

20.15 perckor Polgárdi Kossuth utcába kértek mentőt a járőrök egy elfekvő férfihez. Az 55 éves ittas férfit biztonsága érdekében kórházba szállították.

Lakásánál igazoltattak a járőrök egy 33 éves pátkai lakost. A férfit a Fejér Megyei Bíróság BV csoportja körözte. Börtönbe szállították.
Dunaújvárosi Rk.:
Perkátán 09.45 perckor lakásbetörés vált ismertté. A tettes kifeszítette a ház egyik ablakát, arany ékszereket, laptopot, videokamerát, fényképezőgépet vitt el.

09.55 perckor egy dunaújvárosi hölgy tett feljelentést zaklatás miatt. Volt élettársa hívta fel reggel telefonon és megfenyegette, ha nem békül ki vele lelövi, után magával is végez. Ezt megelőzően már múlt év végétől zaklatta folyamatosan. A férfit kihallgatta a rendőrség.
Délután veszekedést jeleztek egy Római körúti ételbárból. A járőr a verekedés egyik résztvevőjét előállította, mert semmilyen magát igazoló okmány nem volt nála. A másik férfi még a járőrök kiérkezése előtt elhagyta a helyszínt. Az ételbár tulajdonosa úgy nyilatkozott, hogy nem kíván feljelentéssel élni a történtek miatt, mivel szándékos károkozás nem történt.

Hamis pénzzel fizetett ismeretlen tettes két mobiltelefonért. A bejelentést egy férfi tette 21.00 órakor. Elmondta, hogy az ismeretlen alkalmi vásárlója egy fehér színű Mazdával volt.

Bicskei  Rk.:
Vértesacsai férfit fogtak el szerdán reggel Bicskén a járőrök. A férfit a Bicskei Rk. körözte elfogató paranccsal.

15.35 perckor egy bicskei lakost állítottak elő adategyeztetésre. Nem tudta magát igazolni, amikor a járőr erre felszólította.

Gárdonyi  Rk.:
13.10 perckor Baracskáról érkezett bejelentés, hogy három fő, két férfi és egy nő ment be  egy Tompa Mihály utcai lakóházba. A járőrök a helyszínen tetten érték a három személyt, szemmel láthatóan erőszakot alkalmazva jutottak be az épületbe. Gyanúsítotti kihallgatásukat követően őrizetbe vették őket.

15.35 perckor Gárdony, Szabadság úti áruházból lopást jeleztek. A bejelentéssel kapcsolatban három személyt állítottak elő. Két személyt később szabadítottak, a harmadik férfi kabátja alól két palack whiskey és kilenc tábla csokoládé került elő. Bolti lopás miatt indítottak ellene eljárást. Megállapítást nyert, hogy a Székesfehérvári Rk. hasonló ügyben szintén folytat eljárást vele szemben, ezért az ügyeket egyesítik.

A fenti időszakban a fejér megyei rendőrök ittas közlekedővel szemben nem intézkedtek.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása