A középiskola ismert rezsigondjainak enyhítése miatt és alapvető környezetvédelmi szempontból is fontos  a fejlesztés, másrészt a homlokzat megújulását hozhatja magával - mondta előterjesztőként Dr. Tiborcz Péter képviselő, az ügyrendi, gazdasági és környezetvédelmi bizottság elnöke. A testület minden tagja egyhangúlag támogatta a pályázatot. A Gimi fenntartója a megyei közgyűlés, az ingatlan gazdája Bicske.

- Csak a pontosítás végett szeretném Önöket tájékoztatni - tette hozzá Tiborcz Péter
megyei alelnök -, hogy a Bicskei gimnázium energiahatékonysági pályázat keretében történő felújítását Fejér Megye Közgyűlése határozta el és a szükséges forrást az önrész tekintetében is a megye biztosítja mint fenntartó. Öröm számomra hogy a munka előkészítésében aktívan részt vehettem és öröm számomra az is hogy kérésemre a bicskei Képviselő Testület mint az ingatlan tulajdonosa nyilatkozatban járult hozzá anyagi támogatás nélkül az épület esetleges felújításához. Ha sikeres lesz a közeljövőben benyújtott pályázatunk, akkor már a következő fűtési idényben jelentkezhet egy nagyobb arányú megtakarítás a Gimnázum költségvetésében.

 

ia

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása