Üdv,

B. A. vagyok, Szent László utcai lakos. Olyan kéréssel írok, hogy írjatok rólunk is egy cikket, mivel velünk senki sem foglalkozik.

Az Önkormányzat legalábbis tudomást sem vesz erről a dologról... Miért van az hogy minden olvadáskor, nagyobb esőzéseknél úszik az egész utca? Használhatatlan az udvar, a garázs, a tárolók, stb. minden 10-20 centis víz alatt van. Miért nem tesz ez ellen senki semmit? Persze nem a polgármester úr autója áll küszöbig a vízben. Meg nem az ő értékei úszkálnak a vízen, mint  kis ladikok. Nem az ő gondja. Nem az ő udvarán van csónakázó tó.

Vagyunk kb. hatvanan akiknek használhatatlan az udvara, pincéje, garázsa, mivel hozzánk tódul le minden víz. Miért nem lehet egy pici csatornarendszert kiépíteni a kertek végére és elvezetni a Szent László patakba? Abba férne bőven... Nem milliárdos beruházás. Mindenki ezt szeretné évek óta.

Nem is vágná haza Bicske költségvetését, de ha arról van szó, még némi önerő is lenne házanként, csak csinálják meg. Csatolok pár fotót, hogy mindenki lássa miről is beszélek... Nem azért ültettem a fákat, hogy évente kidobjam őket, mert kirohadnak a vízben. A házak is folyamatosan süllyednek, mivel a víz folyamatosan mossa az alapot. Nem azért építettem garázst, hogy kint kelljen állnom az utcán, mert 20 centis víz áll benne minimum két hónapig.

Nekem, meg még jó pár utcabelimnek fontos lenne, ha említés esne erről a helyzetről.

Tisztelettel: B. A. Szent László utcai lakos

A mellékelt fotók megtekinthetők itt.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása