A Csokonai Iskola épülete sokkal nagyobb veszélyben van, hiszen ott több a tetőn beázott rész, mint a száraz. A beszivárgott víz miatt nem csak a tető vár javításra, hanem mostanra az épület falai is átáztak. Itt nincs padlásrész sem, csak egy egyrétegű plafonrész, ami ha átázik, akkor a tantermek, irodák egyből eláznak.

A Szent László Iskolában valószínűleg éppen ezért jobb a helyzet, hiszen itt van cseréptető, padlás, s csak akkor éri el a plafont a víz ha ezek teljesen átáznak. Szerencsére ez a teljes épületben ez egy helyen fordult elő, az egyik bejáratnál, ahol a lépcsőn hömpölygő víz lezárásra kényszerítette az egyik bejáratot, s a vakolat is folyamatosan hullik. Ez azonban semmiben sem akadályozza a diákokat a tanulásban, testnevelésben. A beázott plafon alatt egy üres helyiség van, szerencsére nem tantermek.

Bicske Ifik

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása