Tisztelt BTC Elnöksége!

2010.10.10. 19:24

Ezt a bicskei nyilvánosságban úgy hirdetnénk meg, hogy a bicskei sportot kedvelők a belépőjegyükért  fizetett ötszáz forinttal az iszapkatasztrófa károsultjait segítik. Vehet jegyet az a szurkoló is, akinek bérlete is van. Mivel Bicskén a Szuperinfót olvassák legtöbben és már csütörtökön terjesztik, jó lenne az elnökségi döntésünket mielőbb, (azt hiszem keddi) lapzártájukig meghozni.

Szerintem a BTC szurkolók adományát  a magyar kormány által létrehozott (k)alapba kell utalni.

Ott a helye.

A Bicskén dolgozó pedagógusokat, lelkészeket, intézmények és cégek vezetőit, munkatársait  meg kellene kérnünk arra, hogy bíztassák környezetüket a Bicskei TC - Dorog FC mérkőzés megnézésére.

Reméljük, szép időnk lesz.

Aki meccsre jönne jövő vasárnap a BTC-re, ezzel is a bajban lévők mellé állhatna, a tőlünk alig 135 kilométerre fekvő települések lakói mellé.

És ha ez így lesz, akkor mi jövő vasárnap „mindenképpen nyerünk”.


Tisztelettel,
Izing Antal
Bicske, 2010. 10. 10.

Fotó: Izing Máté

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása