A "legnehezebb" meccsén van túl csapatunk. Dunaújvárosban léptünk pályára a listavezető Pálhalma-Dunaújváros (DPASE) ellen. Eddig Pálhalmának még nem volt veresége, maximális pontszámmmal vezették a tabellát. Mindent nyertek, két döntetlent játszottak.

Fotók: Izing Máté

A BTC Felnőtt csapata felűlmúlta a papírformát, a statisztikákat. Az elsőtől az utolsó percig hajtottak, aminek meglett az eredménye. Bezerédi (99) a 3. percben fejelt gólt. Egyszerűen csodálatos, felejthetetlen érzés, ahogy a veretlen csapat stadionjának eredményjelzője a bicskei gólt kijelezte, alatta a gólszerzőt, Bezerédit, a B közép pedig remek hangulatot teremtett a stadionban.

A 30-40 kilátogató bicskei szurkoló olyan hatást keltett, mintha teltház lenne.


A játékvezetők főszereplővé váltak, félpercenként szakították meg a mérkőzést. Nemsokkal a gólunk után Rigó kapuja előtt kezezést vélt látni a játékvezető, a partjelző azonban először nem így gondolta, de végül mégis büntető kerekedett.


Rigó nézett farkasszemet a Pálhalma játékosával, aki a jobb alsóba bombázott, de Rigó (Király) Gábor hatalmas bravúrral védett.

Csapatunk bevállalós volt, nem állt be teljes védekezésbe a gól után, uraltuk a pályát. Alig volt a Pálhalmánál a labda, olyan érzésem támadt, mintha kétszer többen lennének a sárga-kék mezesek a pályán. A 35. percben Barthát indították jobb oldalon, aki a kapus mellett elhúzva a labdát, megszerezte második gólunkat.


Több gól végül nem esett, tartottuk a 0:2-es eredményt. A Pálhalmának szinte csak a szabadrúgásokból volt helyzete, Rigó szenzációsan védett, uralta a kapuját.

Tehát remek szurkolással, remek játékkal nyert két góllal csapatunk az először nagyképűen, végül hisztisen játszó dunaújvárosiak ellen, akiknek a szezonban ez volt az első vereségük. A B-kőzép pedig remek szurkolással köszönte meg a rég nem látott bicskei játékot.

Fotók: Izing Máté

Jövő héten Biatorbágy csapatát fogadjuk  itthon - november 14-én, 13:30-kor.

Csak a Bicske!

Izing Máté

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása