A Fehér Keresztet a Biatorbágy és Vidéke Állatvédő Egyesület és magán állatvédők értesítették. A bicskei kapitányság január 4-én engedélyt adott a Fehér Kereszt önkéntesei számára a kutya tetemének kihantolására.

Az állatvédők felboncolását kérték az Orvostudományi Egyetem kórbonctani osztályától. A vizsgálat eredményei szerint az eb halálát a gyomrában felhalmozódott nagy mennyiségű zsír okozta. A fagyhalál nem igazolható.   

A telken maradt másik kutya már jó kezekben van, gazdát keres. Ha Ön befogadná a kutyust, írjon szerkesztőségünknek az info@bicske.info címre, összehozzuk az állatvédőkkel.

Az ügy további részleteiről dr. Bazsó László rendőrkapitány a későbbiekben tájékoztatja a bicske.info olvasóit. Országos újság is hírt adott már a bicskei kutya megfagyásáról, ami nem igazolható. Ezt bicskei híroldal is átvette. Ennél azonban sokkal fontosabb részlet, hogy az élve maradt kutya új gazdát keres. Ez kimaradt a hírből, mert mint tudjuk, a rossz  hír szárnyal mint a sas, a jó hír pedig tyúklépésben terjed.   

Izing

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása