A 17 éves Temesvári Viktória bicskei polgárőrt tüntette ki a Fejér Vármegyei Polgárőr Szövetség  Az év ifjú polgárőre címmel. 

 

-14 évesen, saját kérésére csatlakozott hozzánk - mondta el Pató Ferenc bicskei elnök.

- Rendkívül megbízható, nagy munkabírású, okos, intelligens fiatal, akire mindig számíthatunk. 

 

- Hogyan jelentkezett? 

 

- Szüleinek mondhatta el otthonukban, mert édesanyjával beszélgettünk erről először, akinek elmondtam, hogy örömmel fogadjuk. Ahogy minden fiatalt ezután is.

 

- Kapott-e már megyei elismerést ennyire fiatal bajtárs a bicskei Polgárőrség történetében? 

 

- Nem. Soha. Viktória az első. Nagyon büszkék lehetünk rá, mert megérdemelte. Szeretnénk, ha minél több Viktóriához hasonló személyiséggel rendelkező komoly és tanulékony fiatal lenne tagja ennek a szülőföldünk mindennapjait szolgáló köteléknek. 

 

- Viktóriát meglepte a díj? 

 

- Nagyon. Meglepetés volt. Megkérdeztem tőle, eljön-e velünk a székesfehérvári közgyűlésre. Nem tudta, hogy ki fogják hívni, szóval nagyon meglepődött és persze, örült. Mi is.

 

A Bicskei Szó olvasói nevében gratulálunk. Az érdeklődő fiatalok keressék Pató Ferenc elnököt.      

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása