Szeretettel fogadunk, tiszta jó állapotú azonnal használatba vehető ruha, cipő és egyéb tárgyi adományokat, ami a mindennapi élet viteléhez szükséges.
Ezekből a tárgyakból jelképes összegért, egy kiló kenyér áráért (300.Ft-ért) egy reklámszatyor ruhát kínálunk. Ebből a befolyt adományból élelmiszert készítünk a hozzánk forduló rászorulóknak.

Ezúton szeretném megköszönni a 2010. október 11.-én a vörösiszap katasztrófa áldozatainak gyűjtött élelmiszer és tárgyi felajánlásokat. Az összegyűjtött adományokat két alkalommal szállítottuk el a helyszínre, ahol igen nagy örömmel fogadták és köszönték a város adományozóinak. Köszönjük a Művelődési Központ dolgozóinak, a szállítást végző Szigeti Imre vállalkozó és a Gyermekotthon vezetője Vásárhelyi János uraknak, hogy ebben a munkában segítségünkre voltak!

Sági Ferencné, a Karitász vezetője



SEGÍTSEN, HOGY SEGÍTHESSÜNK!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása