Bevételi oldal

2011.03.20. 15:57

A HVG Társadalom rovatának cikke szerint már 2010 is komoly bevétel növekedést hozott az ún. politikai "elitnek", vagyis az állam által eltartott rétegnek. Az idei adóváltozások még inkább növelik bevételüket. (Tehát az ő szempontjukból tényleg sokat fejlődött az ország. Felhő sincs az égen - A szerk.)

Minden képviselői jövedelem önálló képviselői bevételnek számít, vagyis a fizetett hazafiak költségszámlákkal korlátlanul csökkenthetik az adóköteles bevételüket avagy 10 %-os általányt számolhatnak el.

Azt, hogy közben mi megy az országban, nem részletezzük, mert azt a bicske.info olvasói sajnos pontosan tudják. Állásukért, egzisztenciájukért remegő, tized ennyi bevélelel sem rendelkező magyar családok, magyar polgárok tömege él - Bicskén is.

Bicske polgármestere és országggyűlési képviselője 377 parlamenti képviselő közül a 116. legjobban kereső parlamenterek listáján.

A legkelendőbb poltikai vaker évek óta a közpénz-takarékos gondolkodás, a vezetői bérek korlátozása, mégis itt tartunk.

A bicske.info ajánlja Olvasói figyelmébe a HVG-nek ezt a számát (is).

(ia)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása