Útjavítások Bicskén

2011.05.06. 11:22

 

 

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. Fejér megye területén is megkezdte a tavaszi burkolat-felújítási munkálatokat. A közbeszerzésben nyertes konzorcium több szakaszon, összesen mintegy 19,5 kilométer hosszan több mint 66 700 négyzetméter terjedelemben javítja az utak hibáit - adt a hírül a Fejér Megyei Hírlap.

A mintegy nettó 550 millió forintba kerülő munkákat az Útpénztár finanszírozza a tavalyi keret terhére.  A múlt évben hasonló munkákra 272 millió jutott, abból 59 500 négyzetméter útburkolatot tudtak megújítani.

A befejezés határideje május 16.

Bicskén és környékén az alábbi utakon érdemes odafigyelni: 1-es főút Bicske, 811-es út  Székesfehérvár - Vértesacsa - Felcsút, Bicske belterülete, Bicske - Nagyegyháza összekötő út, Baracska - Vál -Alcsútdoboz összekötő út.

 

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása