A tettesekről az eladótérben elhelyezett biztonsági kamera felvételeket készített. A felvételek alapján a lakosságtól várják a segítséget a rendőrök. Ki ismeri fel a képeken látható párost?

Ismeretlen férfi és egy ugyancsak ismeretlen nő ment be 2011.04.10.-én 11:00 óra körüli időben a Bicske Csabdi úton lévő Ékszertár üzletbe, ahol az eladó figyelmét elterelve különböző arany ékszereket tulajdonítottak el. A lopással okozott kár: 765,140 Ft.

Az eljárás során sor került az ékszer üzlet belső biztonsági kamerája által készített felvételek beszerzésére, amelyek alapján az ismeretlen tettesekről kép került rögzítésre. A bemutatott képek alapján a rendőrség a nyilvánosságtól remél segítséget kapni a két személy azonosításához.

A Bicskei Rendőrkapitányság nyomozói kérik, hogy aki felismeri a képen látható férfit, vagy nőt, hívja a Bicskei Rendőrkapitányságot a 22/566-020-as telefonszámon, vagy értesítse a rendőrséget a 107-es, 112-es segélyhívószámok bármelyikén.

Forrás: FM RFK

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása