Sági Ferencné elmondta, hogy nagyrebecsülik ezt az igyekezetet. Mint mondta, egész Bicskének jó lenne, ha meggyökerezne és hagyománnyá válna ez a lakossági kezdeményezés, mert sajnos mindig van rászoruló - egyszer ő, egyszer te, máskor én - fejezte be mondandóját.

Pató Ferenc, a Bicske Kertvárosi Polgárőrség elnökét is megkérdeztük szándékairól:

"Minden érett ember tudja, hogy a valódi jó barát a bajban is barát.  Mi bicskei polgárőrök mindig is tiszteletel adóztunk olyan ügynek, melyben a tisztesség, az emberség, a józan ész és az önzentlenség a meghatározó. Nem adunk hiába, mert számunkra, Bicskei Polgárőrök számára is öröm, ha adhatunk, ha tehetünk valamit azért a tiszteletreméltó gondolatért, ami a Vigyikán tanár házaspáré, ami aztán mozgósította egész Bicskét. Minden évben számíthatnak ránk, vekletek vagyunk" - zárta mondandóját Pató Ferenc elnök.

Ivanics Dénes úrral, a BÖT elnökével és Kutenics Péter állomásvezető mentőtiszt úrral a szervezők hamarosan egyeztetik a továbbiakat.

A szervezők ma adták át a rendőrségen a Dr.Balázs Sándor rendőkapitány úrnak címzett bejelentést a rendezvényről, melynek utolsó sorában a három aláíró előre megköszöni a Bicskei Rendőrkapitányság munkatársainak ügyünk támogatását.

Egy példányt az ügyeletes r. tiszttől a szervezők szabály szerint visszakaptak pecséttel, dátummal, aláírással és az "Egy példányt átvettem" feljegyzéssel.

Azok a civil szervezetek, egyházak, intézmények, melyek szintén gonolkodnak azon, hogy velünk legyenek ezen a szép napon, kérjük szépen, jelezzék ezen a címen: avigyikan70@gmail.com,  izingantal@index.hu vagy info@bicske.info.

Izing

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása