www.bicske.hu

2011.10.16. 20:41

Bár Bicskének már van (természetesen nem bicskei) nemzetközi és médiareferense, alpolgármesterü(n)k öccse pedig csupa véletlenül pályázat nélkül került "első titkári" feladatkörbe, Bicske városának mégis évek óta súlyos kívánnivalókat hagy maga után hivatalos honlapja, a www.bicske.hu. A Bicskei Szó kéri, hogy mielőbb tegye szerepéhez méltóvá működtetője, hiszen mostani igénytelensége nem tartható fenn.

A "Városunk bemutatása" című menüpont alatt - semmi.

"Polgármesteri Hivatal" linkjén - semmi

A "Hírek" menüpontban az utolsó bejegyzés 2011. 07.07...

"Önkormányzati intézmények" menüpont - semmi.

"Hasznos információk" menüpont - semmi.   

"Társadalmi szervezetek" menüpont - semmi.

"Kulturális élet" menüpont - semmi.

"Galéria" - sok-sok fotó 15 témában.

"Fórum" menüpont - átmenetelig nem üzemel. ( Ez az "átmenetileg" olyan nevetséges és szomorú, mint az "ideiglenesen hazánkban állomásozó szovjet csapatok" nyelvi fordulat.)

"Turizmus" - a világon semmi.

A "Vállalkozások" menüpontban egy bicskei és egy nem bicskei cég neve.

A főoldalon olykor megjelenik valami abban a városban, ahol Bicske Csabdin élő polgármestere megszüntette a Bicskei Élet című lapot.

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

De az iskola, hogy el van maradva!!! Pedig ott állítólag oktatják is a honlapkészítést! Javaslom, gyakorlásképen a sajátjukat frissítsék!! a szülők semmiről sem tudnak, mi folyik a falak között. Van olyan iskola, ahol napi szinten frissítenek. Még az, aznapi tananyagot is felteszik osztályonként, hogy a szülő lássa, hol járnak a tananyagban. a jegyekről és a hiányzásokról nem is beszélve!! Nincs sis-mus!! Iskolakerülés, jegy letagadás! Erre is jó, ám a drága digitális tábla!!
süti beállítások módosítása