A Jobbik bicskei alapszervezetének közlése szerint a mai testületi ülésen Tessely Zoltán ezt a felszólítást kapta a MIÉP portálnak adott interjújával kapcsolatban. 

 "Jobbik Magyarországért Mozgalom

Bicskei Alapszervezete
Elnök: Kazinczy Tímea
 
 
Címzett:
Bicske Város Önkormányzata
Polgármesteri Hivatal
Tessely Zoltán Polgármester részére
2060 Bicske Kossuth tér 14.
 
Feladó:
Jobbik Magyarországért Mozgalom
Bicskei Alapszervezete nevében
Kazinczy Tímea elnök
Tárgy: Nyilvános bocsánatkérés
Kelt: 2011. 10. 23.
 
Tisztelt Címzett!
 
Alulírott mint a Jobbik Magyarországért Mozgalom Bicskei Alapszervezete ezúton kérném a Polgármester Úr Tessely Zoltán nyilvános bocsánatkérését a 2011. 10. 09-én a miep.hu nevezetű internetes hírportálon megjelent nyilatkozata miatt
 
Indoklás:
 
Minket mint helyi szervezetet sért és felháborít fent nevezett nyilatkozatban szervezetünkre tett kijelentéseivel. Kijelentései melyek a Jobbik Magyarországért Mozgalomra nézve negatívan befolyásolhatják a közvéleményt, és kimerítik a jó hírnévhez való jog megsértését. Ezért Ön részünkre mind a fenti médiában mind közvetlenül nálunk mint helyi szervezetnél bocsánatkéréssel és a nyilatkozata kiigazításával tartozik. Továbbá felszólítjuk önt, hogy nevezze meg azt a személyt aki azt állította, hogy szervezetünk részéről elhangzott a: „ bolsi gyerekéhez nem adjuk a nevünket” kijelentés.
Amennyiben jelen beadványra nem kapunk számunkra megfelelő válaszlépéseket, úgy kénytelenek leszünk Önnel szemben a szükséges jogi lépéseket megtenni. A médiában lévő nyilatkozat kiigazítását három napon belül kérjük, bocsánatkérését alapszervezetünknél pedig legkésőbb november 1-ig.
 
Csatolva: HTML dokumentum a miep.hu hírportálról
 
Tisztelettel:
 
 
                Kazinczy Tímea elnök"

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Én szeretem a nyílt beszédet. És nem csipem a kiragadott mondatok egymásmellé rakását. Ha már tiltakozunk függetlenül attól,hogy az jogos e, Akkor illene a teljes eredeti szöveget idézni.

miepit.gportal.hu/gindex.php?pg=23541575&nid=6067098

Ezek után mindenki döntse el maga. Hogy ki mond igazat. Ki hazudik. Ki rágalmaz. Vagy épp ki csúsztat.
Az,hogy ki hazudik az szerintem teljesen nyilván való,melyik szülő szavazott volna Tessely Zoltánra ha előre közli az iskola összevonási terveit,melyik szülő szavazott volna rá ha közli a kampányba azt hogy bezáratja a cigány ovit,stb.Innen üzenem kedves Tescó Zoltánnak "a hazug embert előbb utolérik mint a sánta kutyát"
Én végig olvastam ezt az agymosó riportot és ,szerintem szégyellje magát a Polgármester úr ,és az a minimum ,hogy akiket rágalmaz azoktól bocsánatot is kér.Bár tudjuk,hogy nem az erőssége az alázat ha a szavazókról van szó,bezzeg ha Felcsúton jár audiencián .
Már a rendezvényen sejteni lehetett,amikor felbukkant a fidesz sátor,hogy itt média felhajtást kívánnak csinálni,ebből a nemes eseményből!Csak nem gondoltuk volna,hogy Zoltán ennyire lealacsonyodik arra a színvonalra,hogy saját maga végzi el ezt a "piszkos munkát".Kíváncsi leszek,hogy van-e még benne gerinc,és megköveti-e a sértetteket...
Te most itt saját magaddal beszélgetsz, négy különböző néven? Legalább arra figyelnél, hogy ne kövesd el ugyanazokat a hibákat mindegyik hozzászólásban :)))
Szia Ballonkabát!/csak ha név akkor nagybetű /Én én vagyok, a többiek meg ők.De ennek a cikknek nem ez az okfejtése , ahhoz hozzátudsz szólni?Vagy Zotya erre már nem adott utasítást?
Kedves Ballonkabát!

Ha nekem céloztad a kérdést,sajnos ki kell ábrándítsalak,ez a második hozzászólásom.Az elbizakodott mosoly meg,lehet hamarosan lekanyarodik az arcodról/ha már tegeződünk/,mert az emberek lehet félnek felvállalni a véleményüket,de nagyon sokan kitartanak amellett,hogy ez egy etikátlan húzás volt,a gazdátoktól.
@Topor77: Ne súlyosbítsd :) Attól hogy 3-4 néven írsz, nem lesztek többen :)))
A ballonkabátos emberek nekem mindig egy kicsit gyanúsak .
süti beállítások módosítása