Ne legyen nagyobb baj

Címkék: rendőrség hajléktalan

2011.11.08. 15:10

Írja olvasónk, hogy hajléktalant büntettek rendőreink.  

"Két  rendőrünk éppen most büntette meg valamelyik szerencsétlen hajléktalant a Kisfaludy utcán. Talán azért mert az úton tolta a babakocsiját...

Melléálltak, ablakon kitámaszkodva intézkedtek, pedig egy európai országban a rendőrnek illene kiszállnia az autóból intézkedés közben. 

Ennél nagyobb baj, szabálysértés és bűncselekmény sose történjen ebben a városban" - zárja levelét Olvasónk. 

Ellenpéldaként jegyezzük, hogy oldalunkon korábban olyan híradás is megjelent, amikor a bicskei rendőrök hajléktalanokat segítő, szinte szociális munkát is végeztek télen. Nyilván most is így lesz, hiszen szükséges, a szegénység egyre nagyobb.  

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Talán be is ültethették volna a rendőrautóba, talán haza is tolhatták volna a saját babakocsijában, hogy ne kelljen neki részegen a sötétben az úttest közepén részegen tekeregni! Egy európai rendőr biztos ezt tette volna!
hol van a többi komment?
ja bocsi nem ide akartam ezt írni!
Hasznosabb lenne, ha a rendőrök a "Pérót" és környékét kezelnék kiemelt figyelemmel, ugyanis az orkok autószámra lopják a fát, amit ugye ki kell vágni, ami ugye ez által hiányozni fog onnan, főleg, ha ezt a sok-sok autót és bűzeit vesszük..
Jah, és az illegális építkezéseknek is elejét kellene venni vhogy.
Az uzsorázásról nem is beszélve..
biztos forrásból származó tény, h aznap sem büntették meg a hajléktalant, Gyurit, inkább segítik rendőrök, akik tisztában vannak helyzetével...
süti beállítások módosítása