Tatabánya volt polgármestere,  a Bicskén nemrégiben megtartott és Tessely Zoltán által zárt körűvé tett kormány-országjáráson is résztvevő Bencsik János államtitkár lemondásáról olvashatunk. A politikai oldal komoly nyomás alá helyezte a szakpolitikai oldalt a döntéshozatalban - írja Jenei András, a Méltányosság Politikaelemző Központ elemzője.

Részletek...

"Nos, az őszinte beszédnek is van hátulütője. Ha az ember nem akarja azonnali kész helyzet elé állítani azon kollégáit, akikkel a legszorosabb munkakapcsolatban áll, akkor a még nem publikus információk is egyik napról a másikra kiszivárognak. Node oly régen vagyok már a pályán, hogy volt idő megtanulnom, nincs kockázat rizikó nélkül, ahogy az én bányászaim szokták mondani. A világos beszédnek mindig ideje van. Csak néha hamarabb, mint tervezzük. No, a hír részben igaz. Miniszter Úr számára szóban jeleztem december 31.-i hatállyal történő távozási szándékomat. Az írásbeli lemondásom pedig Szent Borbála napján - a kinevezésemet is akkor kaptam - születhet meg, mert előtte még le kell vágni a disznót. A hír tehát idáig igaz, a többi merő találgatás, de erről majd a következő részben." Bencsik János 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása