A kemény hideg beköszöntével különösen fontos a közterületen elfekvő, magukról gondoskodni nem képes, vagy csellengő személyekkel való törődés. Az elmúlt 24 órában is számos biztonsági intézkedést hajtottak végre a megye rendőrei, amivel nem egyszer lehet életet is mentettek…

 Kedden délelőtt a Bicskei Rendőrkapitányság illetékességi területén működő szociális otthon dolgozója értesítette a rendőrséget, hogy egy gondozottjuk valamikor még reggel elhagyta az intézetet és nem tudják hol lehet. A bicskei rendőrök a szolgálatban lévő állomány részvételével, a tatabányai civil kutyás mentő-kereső szolgálat bevonásával kezdték meg az eltűnt nő felkutatását. Állampolgári jelzés alapján késő délután találták meg Gánt, Gránás dűlőben, az ún. haranglábnál. Épségben, sérülés és panaszmentesen vitték vissza az intézetbe.
 
FMRFK Sajtószolgálat 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása