Szabadidejét töltő körzeti megbízottól kért telefonon segítséget egy etyeki asszony, mert szerda éjjel arra riadt, hogy betörő jár nála. A törzszászlós haladéktalanul szolgálatba helyezte magát és a bejelentőhöz sietett. A betörőt még a házban érte. Az elkövető arendőrre támadt…

 
Az etyeki körzeti megbízott a telefonon érkező segélykérésre haladéktalanul szolgálatba helyezte magát és a helyszínre sietett. A bejelentő telefonon jelezte, hogy éjszaka arra riadt, hogy betörtek hozzá és a betörő még a házban van. A törzszászlós a helyszínen érte tetten a behatolót, aki egyébként nem volt ismeretlen előtte.
Kérdőre vonta és felszólította, hogy igazolja magát. A férfi ekkor támadt a vele szemben
intézkedő törzszászlósra. A kezében lévő lámpával próbálta megütni a rendőrt. A körzeti megbízott gázspray-vel próbálta megfékezni a támadót, de nem érte el a kívánt eredményt. Felszólítást és figyelmeztetést követően egy figyelmeztető lövést adott le a levegőbe, de ekkor már az udvaron voltak. A betörő, aki azonos egy etyeki tartózkodási
hellyel rendelkező román állampolgárral, elmenekült. Az elfogására tett intézkedések nem jártak eredménnyel. Ismert tartózkodási és lehetséges felbukkanási helyein azóta keresik a bicskei rendőrök. A férfi ellen körözést bocsátottak ki a lopás miatt.
 
A hivatalos személy ellen elkövetett erőszak ügyében a Bicskei Rendőrkapitányság feljelentéssel élt vele szemben a Székesfehérvári Nyomozó Ügyészségen.
 
 
FM RFK 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása