Vasárnap kora délelőtt egy bicskei lakos tett bejelentést a rongálásról. A férfi bejelentésében elmondta, hogy Bicske, Szent István úton lévő családi házának redőnyét az éjszaka folyamán ismeretlen személy festékkel összefújta. Elsődleges kárként tizenötezer forintot jelölt meg…

 
A helyszínre kiérkező járőrök megállapították, hogy a bejelentés valós, mi több, az ismeretlen személy az éjszaka folyamán a Bicske, Szent István út 6. számtól 100. számig 16 házon, épületen fehér színű festék spray-el hol egy csíkban, hol pedig kisebb formában az ablakokat, redőnyöket összefújta. Bejelentőn kívül a többi sértett kárértékről nyilatkozni nem tudott. 
 
Az intézkedés során adatgyűjtést végeztek a bicskei rendőrök. Ennek során felmerült, hogy az elkövető egy húsz éves bicskei lakos lehetett, ezért előállításra került a Bicske Rendőrkapitányságra.
Kihallgatása során beismerte, hogy hajnalban a szórakozó helyről hazafelé menet ő rongálta meg az épületek homlokzatait. 
 
 
R. Szabó Ágnes
FM RFK szóvivő
 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása