Az álnaív alákérdezés nem a HVG című hetilap munkatársainak szokása és egyetlen valódi újságíró nem enged meg magának olyat, hogy egyszerű, nem gondolkodó "mikrofon-állvány" szerepét töltse be, s hallgassa például a fizetett hazafiak önfényezését. Politikusaink arcán most azonban tisztán látszott a kellemes meglepetés fennkölt nyugalma, hogy végre nem kérdeznek tőlük kellemetlen dolgot, hanem főnökeiket és pártjaik nagyszerűségét fényezhették minden további nélkül. 

(A Bicskén mellesleg másfél évtizedes bentlakásos idős-ellátást napjainkban megszüntető) Tessely Zoltán is felel jó tanulóként ebben a kész átverésnek illő geggben. Elmondja, hogy soha még nem volt olyan kurzus, ahol és akik annyira a magyar érdekek mellett álltak volna, mint ez a mostani.  

Egyszer a 3. perc után pár másodperccel, utoljára pedig 4:20-nál láthatjuk Bicske Csabdin élő polgármesterét Budapesten beszélni.  

Ez az egész alkotás valószínűleg tananyag lesz az újságíró-iskolákban a tankönyvek "Hogyan ne kérdezz sosem?" című fejezetében.  A HVG cikk alatti kommenteket se hagyjátok ki. 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szerencsétlen, nem esett le neki hogy ironia?:))
tehát ha az elmúlt ciklusokban senki sem képviselte az ország érdekét, akkor nyilván az 1998-2002 közötti ciklus kormánya sem. nagy gratula a bajuszkirálynak, remélem, ezt az érintettekkel is megosztotta már!
süti beállítások módosítása