Olvasónk levelét intézkedést kérve küldtük el a polgármester titkárságára. 

 
"Szia!
 
Érdemes lenne azt is megírnod, hogy március elsejétől Bicske "városában" megszűnt az autóbuszbérlet vásárlási lehetősége, bezárták kapuikat a bicskeiek előtt Bicskén.
 
Ha valaki bérletet szeretne venni valamelyik városban megteheti, hiszen sok buszon sem árulnak. Nagy fiam autóbusszal jár suliba, buszon nem árulnak, így kénytelen volt osztályfőnöki engedéllyel kikéredzkedni , mert délelőtt 12.00-ig vehette meg.
 
Polgármesterünk és országgyűlési képviselőnk talán tehetne lépéseket ebben az ügyben a bicskeiek érdekében. Őt is megkérdezhetnéd ezzel kapcsolatban.
 
Rengeteg diák nem tudta megvenni a mostani bérletét Bicskén.
 
Előre is köszi!
 
Név a szerkesztőségben" 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bicske "város"... LOL... fájó szívvel veszem tudomásul, hogy bicske (sic!) visszafelé fejlődik. Ne kergessünk hiú ábrándokat, itt is csak tesze-tosza, saját hasznát leső bagázs uralkodik.

Sic transit gloria mundi!
ennél jobb hogy aki a buszjárat menetrendjét és utvonalát kitalálta az egy nagyon kedves ember volt...halott lakotelep felé megyünk,tesco és horgásztó felé nem,vasutállomásra megyünk csak épp nem ér oda a busz időben,szombat délelött nem megyünk mert akkor lenne forgalom...logikus szervezéssel működik a helyi busz!!!!!!!!!!!!!!!
süti beállítások módosítása