Egy agresszív, ittas férfiről érkezett bejelentés a Bicskei Rendőrkapitányság Ügyeletére ma délután öt óra után néhány perccel. A bejelentés szerint a férfi Etyek, Honvéd utcában lévő háza előtt egy bottal a kezében fenyegette családját, akik ezt követően átmenekültek szomszédjukhoz.

 
Az elsődleges információk alapján, mikor a bicskei járőrök kiértek a helyszínre, a férfi meglátva az egyenruhásokat bement a házba, és egy puskával a kezében jött ki. Amikor a rendőrök felszólították, hogy a fegyvert tegye le, ennek nem tett eleget, azt továbbra is a kezében tartotta, és a helyszínen lévő három rendőrt azzal fenyegette, hogy le fogja őket lőni. Miután a járőrök többször is felszólították cselekménye befejezésére, és ennek nem tett eleget, egyikük figyelmeztető lövést adott le. A férfi azonban még ekkor is tovább fenyegetőzött a kezében lévő fegyverrel, amit a rendőrökre szegezett. Így a rendőr célzott lövést adott le a férfi jobb felkarjára, melynek hatására a fegyver kiesett a kezéből.
 
Ekkor a helyszínen lévő rendőrök elsősegélyben részesítették, majd mentőt hívtak hozzá, akik már is el is szállították a helyszínről. A sérülés foka egyelőre ismeretlen.  
  
Az elsődleges intézkedések, valamint a fegyverhasználattal kapcsolatos parancsnoki kivizsgálás folyamatban van, az eset körülményeit a Székesfehérvári Nyomozó Ügyészség vizsgálja. 
 
A történtekkel kapcsolatban további részletek a mai napon már nem várhatóak.
   
 
Székesfehérvár, 2012. március 24.
 
Németh - Kész Mónika r. szds.
FM RFK szóvivő

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása