Van egy régi, kertvárosi ismerősöm, akinek bicskei családokat, gyerekeket segítő álma ez a városfejlesztő projekt, melyben az elhanyagolt Káposztást szebbé kívánja tenni  és talán egy szabadidő parkot kialakítani a város szívében. Van egy elképzelése, kérem én is többekkel, támogassátok! Ha tetszik, akkor osszátok meg. Aki ezt szeretné a káposztásban látni kis tóval, játszótérrel és sétányokkal, padokkal, kis fákkal, nem képviselő, nem elnök, alelnök és bizottsági tag, hanem két kezével és agyával sokat és sikeresen dolgozó, gyakorlatias  bicskei fiatal családapa, aki szereti az otthonát.                           IzingA.   

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nem ő volt az első, aki ezt megállmodta. Egy hasonlót képzelt ide anno Szabó Gyuri is, (Szabó Tüzép)de korai halála megkadályozta ebben, hogy bármit tegyen. Nagyon klassz ötlet volt akkor is és most is az lenne.
Sok sok éve volt a szülői munkaközösség,ahol apukák,anyukák csinálták pl. az iskola udvarát. Ment a meló,összefogás,jókedv,és a végeredmény magáért beszélt. Talán mi is követhetnénk szüleink példáját,és tehetnénk saját kezünkkel a gyermekeinkért,önmagunkért.
Ez az elképzelés már régen tervben volt, csak valamiért félbemaradt. Elvileg a rendezési tervben ez már így szerepel,tudomásom szerint. Az hogy feltöltötték, nem egy bölcs dolog,hiszen ez a terület záportározóként kellene hogy funkcionáljon. Nem véletlenül ingoványos a terület. Jó a gondolat, csak ha tóban, víztározóban gondolkodunk, akkor az átöblítést mindenképpen meg kell oldani, ha nem, egy meleg csapadékszegény nyáron beposhadhat, elalgásodhat a víz.
süti beállítások módosítása