A tervek szerint csütörtökön végzi a fűmag elvetését a civil kezdeményezést tiszta erőből segítő Bicskei Mezőgazdasági Zrt., melynek munkatársai trágyázással és nehéz-tárcsázással készítették elő a Káposztás területét.  

A Bicskei Szó értesülése szerint Pusztai Gábor és neje által vezetett Kisfaludy utcai faiskolában megtörtént az első favásárló támogatás. Három bicskei családapa vásárolt összesen kilenc fűzfacsemetét, melyek a park Batthyány utcai felén, éppen az út mentén fogják szebbé, zöldebbé tenni városunkat. 

A parktámogató vevők, a három bicskei "fater" úgy tervezi, hogy a Bicske Szíves parkban elültetett facsemeték mellé gyermekeik nevét íratják majd kis táblákra az R.F.M. Dekor által felajánlott parktámogató szolgáltatást igénybe véve. A szervezők valószínűleg a munkálatok végén online térképet adnak ki, melyen szerepel majd, melyik fa kinek köszönhető.

Fontos tudnivaló, hogy a fűzfákon kívüli megrendeléseket április közepétől tudja fogadni a faiskola, de ha erős bennünk az elszánás, menjünk el mielőbb és kérjük, hogy az erre ma megnyitott füzetbe szíveskedjenek felírni megrendelésünket. 


A Bicske Szíve Park ezen a számlaszámon is támogatható: 

OTP 11736020-20020828 Közlemény: Bicske szíve park


      

  

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ha lehet én fügefát küldenék déli fekvésű részeken rendszeresen terem.
süti beállítások módosítása