A söralátét diszkrét bája

Címkék: orbán viktor adó

2012.05.15. 20:05

 

 

Orbán Viktor nyilatkozata 2010-ben:

"A kormány mást sem tud, csak adókat emelni! Mást sem csinál nyolc éve, csak az emberekkel fizetteti meg a hazugsága árát! Elég volt! Mi megmutatjuk: lehet ezt másképp csinálni. Nem kérünk mást, csak minél nagyobb felhatalmazást! Ismétlem: minél nagyobb a felhatalmazás, amit kapunk, annál gyorsabban rendet teszünk és csökkentjük az adókat, az emberek terheit." 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ez most komoly? Nem érzi a blogger, hogy ellentmondásos? A kormányt sokmindenért lehet kritizálni, de ez a lista éppenséggel egészen rendben van. Épphogy a rendrakás zajlik. Kommersz szeszek adója, online szerencsejáték adó, végkielégítés adó (bizonyos összeg felett, ne ferdítsünk). Meg a kiskapuk bezárása (külföldi rendszám). Korrekt. Sőt. Mit akartok? Jó lenne ha maradna a szenny?
@weaver: Felsoroltál négyet, oké. És a többi? Azoknak is örülsz? :(
weaver, mindezt aligha találnád korrektnek, ha téged érintene. tegyük fel, 40 évig dolgozol mondjuk egy állami hatóságnál, legyen ez pl. bármelyik vízügyi felügyelet. szépen haladsz felfelé a ranglétrán, mert szakmai képzettséged megfelelő, tanulsz folyamatosan, stb. aztán megszűnik a munkaviszonyod, és a törvény értelmében ezután a 40 évnyi munka után járna neked 3 millió forint végkielégítés. nem loptál, nem csaltál, a törvény garantálta. de mégse lesz 3, csak 2, mert a 2 millió feletti rész után 98%-os adót fizetsz. miért? mert valakik úgy gondolták, hogy ez marha jól hangzik - de mostanra már meg is szüntették, mert lassan nekik is esedékes lesz, miután kikerülnek sokan a parlamentből. na nehogymár nekik is adózni kelljen... a "pofátlan végkielégítések" ellen bevezetett adót nagyrészt azok szívták meg, akik egy életen át tisztességesen dolgoztak. akik pedig bevezették, tesznek róla, hogy őket ez már ne érintse - ne aggódj, a jelenlegi ogy-képiselő-polgármester, ez a remek ember se fog ilyen adót fizetni, mert az ő végkielégítése nyilván nem lesz pofátlan, hiszen a jövőben kieső cafeteriát is pótolnia kell majd szegénykének valamiből...)
Ami pedig a többi adót illeti: a szesz, a szerencsejáték eddig is meg volt adóztatva. nézd majd meg, mennyi a benzinben a mindenféle adó és illeték - és erre még most jön majd az e-útdíj.

De ha szerinted ez mind rendben van, akkor ezentúl fizesd helyettem is az extra adókat (nem iszom és nem játszom szerencsejátékot, még spórólhatsz is rajtam). Ne csak tapsolj hozzá, akkor hajrá, lehet fizetni.
süti beállítások módosítása