Bazsinka József elismerése

Címkék: omsz mentők

2012.06.03. 11:32

Bicskei az idei Dr. Paulikovics Elemér díjas - adta hírül az MTI. 
A Fejér Megyei Közgyűlés idén Bazsinka József, nyugalmazott bicskei állomásvezetőnek adományozta a Fejér Megyei Önkormányzat Dr. Paulikovics Elemér díját. Az elismerést szerdán Vargha Tamás, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke adta át a bicskei mentőállomáson. 
 
Bazsinka Józsefnek,  mentőtisztként és mentőállomás vezetőként több évtizedes, kiemelkedő hivatástudattal és elkötelezettséggel a sürgősségi betegellátásban nyújtott átlagon felüli szakmai munkája elismeréseként adományozta a Fejér Megyei Közgyűlés a Dr. Paulikovics Elemér Díjat. Az eseményen jelen volt Kutenics Péter a bicskei mentőállomás állomásvezető mentőtisztje, és Tessely Zoltán, Bicske polgármestere, országgyűlési képviselője is. 
 
A kitüntetett nagy meghatódottság közepette vette át az oklevelet és az emlékplakettet Vargha Tamástól és mondott érte köszönetet. „Nem gondoltam volna, hogy több mint tíz évvel a nyugdíjazásom után emlékeznek még a nevemre, kitűntetésre pedig végképp nem számítottam, és nagyon örülök neki. Ezt a kitűntetést pedig szeretném továbbadni mindazoknak, akikkel a pályafutásom alatt együtt dolgoztam, mert a mentős az csapat munka.”- hangsúlyozta Bazsinka József. 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása