A bicskei MDF alapítója, a bicskei Fidesz volt elnöke, aki önkormányzati képviselő volt Bicskén házastársával együtt,  a bicskei tévé volt vezetője, a Puskás Akadémia tévéjének munkatársa: őt delegálta Tessely Zoltán, Bicske Csabdin élő polgármestere a Fejérvíz Zrt.-be havi 75 ezer forintos tiszteletdíjért. 

Mielőtt Döme László bekerült volna a Fejérvíz Zrt. igazgatóságába, sajnálatos módon mandátumának lejárása előtt hívták vissza Bicske Csabdin élő polgármestere áprilisi javaslatára az igazgatósági addigi tagját. 

A Fejérvíz Zrt. öt tagú igazgatóságába a bicskei önkormányzatnak egy fő delegálásához joga van. Április 26-án hívták vissza Orbán András igazgatósági tagot, volt bicskei képviselőt, mandátumának lejárta előtt. Helyére került be a Puskás Akadémián ténykedő volt pártelnök havi hetvenötezer forintért.  

Mint az a Fejér Megyei Hírlap május végén írta:

- Orbán András sokat tett azért, hogy a társaságot az elmúlt években ne tudják privatizálni, ne verjék szét, ezért köszönet illeti - búcsúzott el a visszahívott igazgatósági tagtól Kiss István vezérigazgató.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hát megdolgozott már egy kis jutalom falatért évek óta pukedlizik itt a Fideszéknek :) Az a csoda hoyg ennyivel beéri Felcsúton kevesebbért is száz hektár földeket osztanak..
Szia Toncsi!

Sajnos semmi nem stimmel az adatokból:
1, Nem voltam az MDF alapítója sem Bicskén, sem máshol.
2, Soha nem voltam a bicskei FIDESZ elnöke.
3, Soha nem voltam a bicskei tévé vezetője.
4, Orbán András mandátuma 2010-ben lejárt, mert 4 évre választanak igazgatósági tagot, így 2006-tól 2 évvel tovább volt az igazgatóság tagja, mint amennyire küldetésekor jelölték.
A továbbiakban:
Bízom benne, hogy igazgatósági tagként többet tudok tenni a bicskeiekért, mintha magánemberként tenném , és ahogy biztos Orbán András is mindent megtett azért, hogy ne okozzon csalódást a bicskeieknek, én is megteszek minden tőlem telhetőt.
Üdvözlettel:
Döme Laci
FourFourTwo.hu
operatőr, szerkesztő
(akivel még valamikor együtt fröccsöztél a Homályban)
Várjuk a szerző válaszát, hogy valóban tévesek voltak-e az infók. Válasz nélkül ez nekem olyan, mint Frei Tamás orosz bérgyilkosai. Az se volt igaz és se előtte se utána semmi? Oké, a polgármester Csabdin lakik, ezt még én is tudom. Az igaz. Kell-e ekkora cikkbe ez kétszer? Azt nem tudom.
figyelmes olvasással már régen elolvasható lett volna a szerző válasza :) bicske.blog.hu/2012/06/25/szakember_utan_partembert
@weaver: köszönöm kérdésed, valószínűleg elkerülte szíves olvasói figyelmed, hogy a vízügyi igazgatóságba bekerült, vízügyi kérdésekben civil elődjéhez képest járatlan pártalelnök olvasónk hozzászólását külön posztban kiemeltük és választ adtunk minden felvetésére: bicske.blog.hu/2012/06/25/szakember_utan_partembert Üdvözlettel, I.A.
Köszönöm a választ, így kerekebb a történet. Még figyelmesebben olvasok, ha több tárgyilagos írást látok itt az oldalon. Egy lépés ehhez, ha legalább a kommentek közt vitatkozhatunk a témákon, tisztázhatjuk a félreértéseket. Most akkor várnám Döme Úr válaszát is, hogy milyen előképzettség/szakmai múlt segítette ehhez a pozícióhoz?
süti beállítások módosítása