Pálffy Károly alpolgármester igennel szavazott saját fizetése duplájára emelése ügyében, valamint voksával támogatta azt is, hogy eztán főállású legyen.  Helytörténetünk első nagyszerű esete, amikor elöljáró szavaz önön jussának emeléséről, még csak nem is tartózkodik, ahogyan illene, még csak nem is mond le róla a város és az ország helyzetére való tekintettel.  

pk.jpg

Pálffy Károly, Bicske alpolgármestere egy korábbi fotón, amikor a Világharmónia Futást köszönti tavaly májusban  


Összesen tíz szavazó volt jelen a testületből a június 28-án tartott soros ülésen. Tessely  Zoltán polgármester az új alpolgármesteri főállással és duplázott jövedelemmel  való előterjesztésére tízből hárman (Tóth Lajos, Bourgla Ossamah, Rihó Krisztián) nemmel szavaztak, a többi hét - köztük az alpolgármester -,  igennel.

Ilyen ez a popszakma. 

Kérjük, aki igennel szavazna saját fizetése duplájára emelésében, kattintson a Tetszik!-re. 

Izing

        

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ugye ne kérdezzem meg, hogy az etika az ő számára mi is jelent(alpolgármester). SEMMIT! Szegény embernek eszébe se jutott, hogy tartózkodjon, hiszen saját magáról van szó, még a látszatot sem akarja fenntartani. Azért ebből lehet következtetni,mit is jelentenek neki a választók. Kedves bicskeiek a következő választásnál nagyon meg kell gondolni kire is adjunk a voksunkat....
Egy hiéna úszik a farvizemen,
Arra gondoltam, hogy levizelem.
De olyan aranyos, olyan kedves,
Talán elég lesz neki egy seggnesz..

Ennyit tudok hozzászólani.
süti beállítások módosítása