Két autó ütközött szerda délelőtt a 811-es számú főúton. A balesetben érintett ismeretlen piros színű jármű vezetője megállás nélkül továbbhajtott. Az ismeretlen járművet és vezetőjét felkutatták a rendőrök…

A délelőtti baleset helyszínen maradt részese elmondta, hogy a 30-as kilométerszelvénynél autóztak Vértesacsa irányába, amikor egy szemből jövő piros autó áttért az erős kanyarban az ő sávjukba, aminek következtében érintőlegesen ütközött Suzukijuk bal oldalának. Az autót vezető férfi és utasa is megsérült. A baleset bekövetkezte után az ismeretlen jármű vezetője megállás nélkül továbbhajtott.

A rendelkezésre álló adatok alapján megállapítást nyert, hogy az ismeretlen piros színű járművet egy alcsútdobozi férfi vezette, akinek előállítására intézkedés történt. Meghallgatása során elismerte, hogy ő a baleset másik részese. A férfi bal kézfeje megsérült, a mentősök elmondása alapján nyolc napon belül gyógyul, további ellátást nem igényel.

Annak megállapítására, hogy a balesetben kit milyen felelősség terhel, vizsgálatot indított a Bicskei Rendőrkapitányság.


Székesfehérvár, 2012. augusztus 2.


R. Szabó Ágnes
FM RFK szóvivő

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása