Elsőként ad hírt arról a térfigyelő-rendszert kiépülését évek óta szorgalmazó bicske.info/Bicskei Szó, hogy hivatalosan meg nem erősített információnk szerint  több éves késés után végre megkezdődött a térfigyelő rendszer beüzemelése Bicskén. 

Ezzel kapcsolatos sajtóesemény várható még szeptemberben. Legjobb tudomásunk szerint kb. tucatnyi kiváló minőségű térfigyelő kamera kerül a helyére. Ennek a lakossági ötletből elindult rendőri munkát segítő, közbiztonságunkat szolgáló városfejlesztésnek  a  felhasználói tapasztalatok szerint  nagy jelentősége lehet a bűncselekmények visszaszorításában. 

A kiváló minőség azt jelenti, hogy jól kivehető részleteket nyújtó képeket készítenek a berendezések, amelyek alapján meghatározó, filmfelvétellel dokumentált információkat lehet felhasználni mind a közbiztonság, mind közlekedés biztonság javítása érdekében. Városunk kapuinál általuk a kimenő és bemenő forgalom rögzíthető, természetesen a főtér, a Prohászka Bogya sarok és több más forgalmas pont is benne van a szórásban. Valószínűleg a továbbiakban fejleszteni, erősíteni kell a térfigyelő hálózatot a jobban érvényesülő hatékonyság érdekében.   

Ha az utóbbi idők bűnözői felbátorodására gondolunk, ennek a lépésnek (már jó pár éve) nagyon itt volt az ideje Bicskén. Heteken belül végre részletek jelennek meg ebben a témában a Bicskei Szó hírei között is.    

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Örülök a térfigyelő kamerának,mert legalább megtudjuk merre járkál a polgármester úr, és az alpolgármester úr mert őket a városban a lakosság köreiben soha sem látjuk!
süti beállítások módosítása