Orbán Viktor miniszterelnök avatta fel Etyeken Melocco Miklós Isten, áldd meg a magyart elnevezésű szoborkompozícióját - olvasható a Fidesz.hu pénteki tudósításában. E fotó jobb szélén azzal az örvendetes  ténnyel találkozhat a bicskei nagyérdemű, hogy közös fotón a miniszterelnökkel bennünket és Bicskét képviselve Etyeken ott volt Bicske Csabdin élő polgármestere is. 

melocco etyek.jpg  

Az Etyeki Czimeres Pálinkaház birtokán tartott szoboravatáson a tudósítás szerint a miniszterelnök úgy fogalmazott: "benső átalakulás nélkül nincsen se ország, se szobor, se pálinka, se bor, se ember." Hozzátette: nem véletlen, hogy a Himnuszban azért van előbb a jókedv, és utána a bőség, mert ez a helyes sorrend. "A búval bélelt nem tudja élvezni milliárdjait sem" - mondta Orbán Viktor.

Pap Géza, a birtok tulajdonosa az ünnepségen azt mondta, a szobor harmóniát jelent. Ha valaki ide betér és leül - fűzte hozzá -, akkor a szobor segíteni fog neki abban, hogy hittel tudja azt mondani: Isten, áldd meg a magyart!

tz etyeken.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

de gyönyörű és de szép........és ebben a hányinger keltő narancssárga világban tényleg jól érzitek magatokat???ébredjetek már fel könyörgöm
Köszönjük szépen ébren vagyunk! Neked is ideje lenne már észbe kapni, és magadba nézni egy kicsit.
nekem magamba kell nézni ........tudod barátom szoktam épp ezért van tükör mellettem.....ellenben ahol csak butasággal kevert rosszindulat van ott éltek ti szépen.....de mulik ez majd
süti beállítások módosítása