Ismét nagy munkában a BTC

Címkék: btc

2012.10.16. 17:51

Megkezdödőtt a BTC-n a létesítmény átalakítása. Kezdeti feladatokon vagyunk túl, mégpedig a bejárati szakasz és a parkoló kátyúinak gödreinek eltüntetése, mert murvával való feljavítása már megtörtént.

Megkezdtük a kertek felőli kerítésszakasz javítását, a terület takarítását, és az így nyert tercián védett játékvezetői parkoló kialakítását. A vendégkispad is áthelyezésre került, Jelenleg a fák elhalt gallyainak metszésén is dolgozunk. Vizsgáljuk a televíziós közvetitőállás áthelyezésének lehetőségét.

Pályázatot nyújtunk be az MLSZ-hez a felső müfűves pálya befejezéséhez a pályaépítési program keretein belül jó eséllyel indulhatunk el. Vizsgáljuk a BTC területén található távközlési létesítmény felső kerítésének teljes felújítását, illetve annak védelmét az ismételt rongálás ellen. Megkezdtük a VIP-lelátó létesitésének munkálatait,és a fedett játékoskijáró felállitását is tervezzük, melynek anyaga már a sporttelepen található.

Amennyiben az ún. TAO-s pályázatunk is sikeres lenne az MLSZ-nél, abban az esetben megkezdődne egy minden igényt kielégitő új lelátórendszer felépítése, ami már szurkolóink kényelmét szolgálná. Bizakodunk a pályázati anyagaink sikerében, mert a felső műfűves pályára nagyon nagy szüksége lenne egyesületünknek.Szeretném megköszöni azoknak a segítséget ezúton is akik munkálatainkat anyaggal murvával, szerszámmal segítették- írta le a BTC Bicskei Szóhoz eljutatott közleményében Márton Imre szakosztályvezető. 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása